Ruta del Xató 2012-2013Ruta del Xató 2012-2013
1865
post-template-default,single,single-post,postid-1865,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Ruta del Xató 2012-2013Ruta del Xató 2012-2013

Amanida Xató

Comença un any més la temporada de l’amanida per excel·lència del Gran Penedès, el xató. Ahir es va donar el tret de sortida a la Ruta del Xató 2012-2013 i per això a partir d’avui  ja trobareu a la nostra carta i menú aquesta amanida d’hivern composta principalment per l’escarola i la salsa xató (ametlles, avellanes, all, nyores, pa, vinagre, oli d’oliva i sal) acompanyats de peixos en salaó com la tonyina, anxova i bacallà i finalment les olives.

Voleu saber d’on prove la paraula Xató? Voleu preparar Xató amb la nostra recepta?
Teniu publicat al nostre web tota aquesta informació a l’article que vam dedicar al Xató.Amanida Xató

Comienza un año más la temporada de la ensalada por excelencia del Gran Penedès, el xató. Ayer se dio el pistoletazo de salida a la Ruta del Xató 2012-2013 y por ello a partir de hoy ya encontrará en nuestra carta y menú esta ensalada de invierno compuesta principalmente por la escarola y la salsa xató (almendras, avellanas, ajo, ñoras, pan, vinagre, aceite de oliva y sal) acompañados de pescados en salazón como el atún, anchoa y bacalao y finalmente las aceitunas.

Desea saber de dónde proviene la palabra Xató? Desea preparar Xató con nuestra receta?
Tenéis publicado en nuestra web toda esta información en el artículo que dedicamos al Xató.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.