El Baix Penedès en moviment

Us volem recomanar un article publicat aquest cap de setmana al 3 de vuit a la secció d’opinió escrit per Gemma Urgell, periodista i comunicadora arrelada al Penedès. A més d’escriure en un blog de referència de què parla del que l’envolta i apassiona, www.viniesfera.com.

Més llum al Baix Penedès és un article que girà al voltant de les iniciatives que en aquests darrers mesos està tenint la nostra comarca en què l’eix vertebrador és l’agricultura i els productors joves que han ressorgit amb idees i ganes de ficar al Baix Penedès al lloc que es mereix. L’article cita Terra i Taula i diversos productors i elaboradors de productes de qualitat. Però el que ens ha fet més il·lusió és que se’ns hagi citat com un restaurant que treballa amb els productes que ens ofereix la nostra comarca. Articles com aquest ens dona forces per seguir treballant des de la cuina per ser un transmissor més de les bondats que trobem en la nostra comarca adormida que comença aixecar-se tornant als orígens.

Per últim també aprofitar per recomanar-vos el vídeo del programa Temps lliure de Televisió el Vendrell en què parlem del projecte de Terra i Taula i de les properes jornades gastronòmiques que trobareu en el nostre restaurant.

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.