Obrim divendres 25 de generAbrimos viernes 25 de enero

A partir d’aquest divendres 25 de gener ja ens podreu trobar oberts.

Comencem l’any amb i·lusió i ganes de seguir aprenent i compartir amb vosaltres la nostra cuina i companyia. Com cada any esperem cada dia créixer professionalment per oferir-vos millor servei, novetats i petits plaers gastronòmics.

Aquest febrer us tenim preparades ja diverses activitats gastronòmiques molt interessants.. Ens els propers dies us donarem més informació ampliada de les activitats però us avancem en termes generals.

De l’1 al 17 de febrer, Jornades Gastronòmiques del Calçot del Montmell. Igual que l’any passat trobareu plats en què el protagonista serà el calçot produït per Jaume Solé, un dels nostres productors de qualitat que ens ofereix un producte extraordinari.
A més aquest any aquesta carta està integrada dins les jornades  del Calçot del Montmell organitzades per Terra i Taula. Així doncs, us proposem altres activitats complementàries com un taller de cuina i una visita a les finques del productor. Així doncs, a més de tastar plats també aprendreu a cuinar-lo i tindreu l’oportunitat de conèixer el seu cultiu a la mateixa finca amb el productor. En els propers dies us informarem més detalladament sobre aquestes activitats.

Un cop finalitzada aquesta campanya iniciarem les Jornades Gastronòmiques del Xató a Calafell. Del 23 de febrer al 10 de març aquesta amanida d’hivern típica del Penedès serà la protagonista d’un menú gastronòmic que us publicarem més endavant. Aquestes jornades són organitzades per l’Ajuntament de Calafell i La Ruta del Xató com integrants d’aquesta proposta de Turisme gastronòmic.

Però les activitats no s’acabaran aquí. Estigueu atents a les nostres propostes gastronòmiques que us oferirem tot l’any en aquesta web en què a més seguirem publicant receptes, vins, productes i tot el que envolta a la gastronomia.A partir de este viernes 25 de enero ya nos podréis encontrar abiertos.

Empezamos el año con y ilusión y ganas de seguir aprendiendo y compartir con vosotros nuestra cocina y compañía. Como cada año esperamos cada día crecer profesionalmente para ofrecerle mejor servicio, novedades y pequeños placeres gastronómicos.

En los próximos dias os informaremos sobre las Jornadas gastronómicas del Calçot del Montmell que empezaremos el próximo 1 de febrero.

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.