Obrim divendres 25 de generAbrimos viernes 25 de enero
1950
post-template-default,single,single-post,postid-1950,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Obrim divendres 25 de generAbrimos viernes 25 de enero

A partir d’aquest divendres 25 de gener ja ens podreu trobar oberts.

Comencem l’any amb i·lusió i ganes de seguir aprenent i compartir amb vosaltres la nostra cuina i companyia. Com cada any esperem cada dia créixer professionalment per oferir-vos millor servei, novetats i petits plaers gastronòmics.

Aquest febrer us tenim preparades ja diverses activitats gastronòmiques molt interessants.. Ens els propers dies us donarem més informació ampliada de les activitats però us avancem en termes generals.

De l’1 al 17 de febrer, Jornades Gastronòmiques del Calçot del Montmell. Igual que l’any passat trobareu plats en què el protagonista serà el calçot produït per Jaume Solé, un dels nostres productors de qualitat que ens ofereix un producte extraordinari.
A més aquest any aquesta carta està integrada dins les jornades  del Calçot del Montmell organitzades per Terra i Taula. Així doncs, us proposem altres activitats complementàries com un taller de cuina i una visita a les finques del productor. Així doncs, a més de tastar plats també aprendreu a cuinar-lo i tindreu l’oportunitat de conèixer el seu cultiu a la mateixa finca amb el productor. En els propers dies us informarem més detalladament sobre aquestes activitats.

Un cop finalitzada aquesta campanya iniciarem les Jornades Gastronòmiques del Xató a Calafell. Del 23 de febrer al 10 de març aquesta amanida d’hivern típica del Penedès serà la protagonista d’un menú gastronòmic que us publicarem més endavant. Aquestes jornades són organitzades per l’Ajuntament de Calafell i La Ruta del Xató com integrants d’aquesta proposta de Turisme gastronòmic.

Però les activitats no s’acabaran aquí. Estigueu atents a les nostres propostes gastronòmiques que us oferirem tot l’any en aquesta web en què a més seguirem publicant receptes, vins, productes i tot el que envolta a la gastronomia.A partir de este viernes 25 de enero ya nos podréis encontrar abiertos.

Empezamos el año con y ilusión y ganas de seguir aprendiendo y compartir con vosotros nuestra cocina y compañía. Como cada año esperamos cada día crecer profesionalmente para ofrecerle mejor servicio, novedades y pequeños placeres gastronómicos.

En los próximos dias os informaremos sobre las Jornadas gastronómicas del Calçot del Montmell que empezaremos el próximo 1 de febrero.

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.