Menú per parelles de Sant Valentí a CalafellMenú para parejas de San Valentín en Calafell

En motiu de la festa de Sant Valentí us hem preparat un menú degustació per gaudir-lo en parella. A continuació us detallem la nostra proposta gastronòmica al nostre restaurant en què trobareu un ambient acollidor ideal per celebracions amb parella.

Menú degustació per parelles
Sant Valentí 2013
Dimecres  13 de febrer (nit) i Dijous 14 de febrer (migdia i nit), divendres 15 (nit) i dissabte 16 (nit)

Comencem amb un petit aperitiu de la casa

Seguim amb dos entrants, un fred i un calent;
Amanida de salmó fumat amb vinagreta de nyores
Crema de porros lleugerament fumada, ou ecològic escalfat i cruixent de pernil ibèric

A continuació, peix fresc de la llotja de pescadors de Vilanova;
Suquet de peix de llotja

Acabem amb una carn;
Entrama de vedella a la salsa de Porto i arròs salvatge saltejat

Un petit pre-postre de transició;
Sopa de pinya amb pètals de rosa cristal·litzats

I de postres;
Coulant de xocolata tebi acompanyat amb un cor de gerds. Acompanyat amb cava rosat

Cafè i pa inclòs
Begudes incloses: Vi blanc o negre del Penedès o Cava
Preu: 32 € (IVA inclosa) per persona
Con motivo de la fiesta de San Valentín os hemos preparado un menú degustación para disfrutarlo en pareja. A continuación os detallamos nuestra propuesta gastronómica de nuestro restaurante en el que encontrará un ambiente acogedor ideal para celebraciones con pareja.

Menú degustación para parejas
San Valentín 2013
Miércoles  13 de febrero (noche) i jueves 14 de febrero (mediodía y noche), viernes 15 (noche) i sábado 16 (noche)

Comenzamos con un pequeño aperitivo de la casa

Seguimos con dos entrantes, uno de frio y uno de caliente;
Ensalada de salmón ahumado a la vinagreta de mostaza antigua
Crema de puerros ligeramente ahumada con huevo ecológico escaldado y crujiente de jamón ibérico

A continuación, pescado fresco de la lonja de pescadores de Vilanova;
Suquet” de pescado de lonja

Acabamos con una carne;
Entrama de ternera a la salsa de Porto i arroz salvaje salteado

Un pequeño pre-postre de transición;
Sopa de piña con pétalos de rosa cristalizados

I de postres;
Coulant de chocolate tibio acompañado con corazón de  frambuesa. Acompañado con una copa de cava rosado

Café i pan incluido
Bebidas incluidas: Vino blanco o tinto del Penedès o Cava
Precio: 32 € (IVA incluida) por persona

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.