Carta de Crema Catalana de Sant JosepCarta de Crema Catalana de San José

Crema catalana tradicional de San Josep

Tal com mana la tradició per Sant Josep les postres tradicionals són la crema catalana.

Per aquest motiu del 17 al 24 de març us hem preparat una carta especial de postres en què la Crema Catalana  en serà la protagonista.

Les nostres propostes:

La tradicional crema catalana de Sant Josep servida amb la seva cassoleta típica de fang

“Canutillos” de pasta de full amb crema de Sant Josep i crocant d’ametlla caramel·litzat

Crema catalana d’ametlles acompanyada amb salsa de garrofes i avellanes caramel·litzades amb garrofa

Maduixes al vi dolç moscatell amb escuma de crema catalana gratinada

La copa de crema catalana de taronja, mató artesanal de cabra del Vendrell i mel de Calafell

Si us voleu elaborar saber l’origen de la crema catalana i la recepta per elaborar-la a casa vostre podeu consultar el nostre article de la Crema Catalana de Sant Josep.

 

Crema catalana tradicional de San José

Tal como manda la tradición por San José los postres tradicionales son la crema catalana.
Por este motivo del 17 al 24 de marzo os hemos preparado una carta especial de postres en el que la Crema Catalana será la protagonista.

Nuestras propuestas:

La tradicional crema catalana de San José servida con su cazuelita típica de barro

“Canutillos” de hojaldre con crema de San José y crocante de almendra caramelizado

Crema catalana de almendras acompañada con salsa de algarrobas y avellanas caramelizadas con algarroba

Fresas al vino dulce moscatel con espuma de crema catalana gratinada

La copa de crema catalana de naranja, requesón artesanal de cabra del Vendrell y miel de Calafell

Si desea elaborar saber el origen de la crema catalana y la receta para elaborarla en casa su puede consultar  nuestro artículo de la Crema Catalana de San José.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.