La nostra participació a “Què hi ha darrere d’un plat?”Nuestra participacion a “Qué hay detrás de un plato?”
2064
post-template-default,single,single-post,postid-2064,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

La nostra participació a “Què hi ha darrere d’un plat?”Nuestra participacion a “Qué hay detrás de un plato?”

Aquest passat dimarts va tenir lloc la Xerrada i col·loqui amb la pregunta “Què hi ha darrere d’un plat?” en què es va a dur a terme amb un tast pràctic de producte elaborat pels cuiners i amb maridatge dels enòlegs del col·lectiu de Terra i Taula.

L’activitat va ser tot un èxit en participació i amb satisfacció dels assistents. A més per nosaltres va ser un plaer poder participar en aquesta activitat per explicar què hi  havia darrere de la nostra proposta. Us recomanem l’article de l’activitat en què podreu veure tots els plats i punts tractats.

Com ja us vam anunciar els passats dies la nostra proposta era:

Ou a baixa temperatura, espinacs saltejats, bacallà confitat amb sobrassada artesana i pa de vidre

El producte protagonista d’aquest plat són els ous i espinacs naturals de Daniel Mercader – Camp de la Sort (Bonastre) i amb maridatge de Do Gran Reserva Vintage 2008 “Brut Nature” per Xavier Vidal – Jané Ventura (el Vendrell)

A continuació trobareu el vídeo resum de l’activitat de les notícies de Televisió el Vendrell.

També podeu trobar el vídeo complet de l’activitat al canal de Youtube de Terra i Taula.

A més podeu gaudir de l’àlbum íntegre de les fotografies de l’acte a la compte de flickr de Terra i Taula.

 

Este pasado martes tuvo lugar la Charla y coloquio con la pregunta “¿Qué hay detrás de un plato?” en el que se llevo a cabo al mismo tiempo una cata práctica de producto elaborado por los cocineros y con maridaje de los enólogos del colectivo de Terra i Taula.

La actividad fue todo un éxito en participación y  satisfacción de los asistentes. Además para nosotros fue un placer poder participar en esta actividad para explicar qué había detrás de nuestra propuesta. Os recomendamos el artículo de la actividad en que podrá ver todos los platos y puntos tratados durante la actividad.

Como ya os anunciamos los pasados ​​días nuestra propuesta era:

Huevo a baja temperatura, espinacas salteadas, bacalao confitado con sobrasada artesana y pan de cristal

El producto protagonista de este plato son los huevos y espinacas naturales de Daniel Mercader – Camp de la Sort (Bonastre) y con maridaje de Do Gran Reserva Vintage 2008 “Brut Nature” por Xavier Vidal – Jané Ventura (El Vendrell)

A continuación encontraréis el vídeo resumen de la actividad de las noticias de Televisión El Vendrell.

También puede encontrar el vídeo completo de la actividad en el canal de Youtube de Terra i Taula.

Además podrá disfrutar del álbum íntegro de las fotografías del acto en la cuenta de flickr de Terra i Taula.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.