Nova activitat de Terra i Taula: Què hi ha darrere d’un plat?Nueva actividad de Terra i Taula: Qué hay detrás de un plato?

Terra i Taula ha preparat una nova activitat en què podreu gaudir d’un tast de producte a través de les elaboracions que elaborem els cuiners i amb el maridatge dels vins del nostre col·lectiu. Aquest tast volem que sigui participatiu per aquest motiu durant el tast pràctic volem conversar i fer col·loqui al volant de la pregunta Què hi ha darrere d’un plat?

Aquesta activitat tindrà lloc a la sala Entrevinyes del Celler Avgvstvs el dimarts 19 de març a les 19:00h amb tots els integrants de Terra i Taula: productors, enòlegs i cuiners.

Teniu tota la informació de l’activitat a la pàgina específica de Terra i Taula. Les places són limitades i cal reserva prèvia, per tant no deixeu passar aquesta magnífica oportunitat de tastar producte i vi del Baix Penedès en què tindreu a disposició de vosaltres cuiners, productors i enòlegs per resoldre qualsevol dubte al voltant de la gastronomia.

Informació de l’activitat:

Dia: Dimarts, 19 de març
Hora:
19.00h
Preu:
15 €
Lloc:
Sala Entrevinyes, Cellers Avgvstvs Forvm
Ctra. Sant Vicenç s/n. 43700 El Vendrell
Places limitades / només amb reserva prèvia:
info@terraitaula.cat o per telèfon al 977 666 910 (Celler)

 

 Terra i Taula ha preparado una nueva actividad en la que podrá disfrutar de una cata de producto a través de las elaboraciones que elaboramos los cocineros y con el maridaje de los vinos de nuestro colectivo. En esta cata queremos que sea participativa por este motivo durante la cata práctica queremos conversar y hacer coloquio al volante de la pregunta ¿Qué hay detrás de un plato?

Esta actividad tendrá lugar en la sala Entrevinyes la Bodega Avgvstvs el martes 19 de marzo a las 19:00 h con todos los integrantes de Terra i Taula: productores, enólogos y cocineros.

Tenéis toda la información de la actividad en la página específica de Terra i Taula. Las plazas son limitadas y es necesario reserva previa, por lo tanto no deje pasar esta magnífica oportunidad de probar producto y vino del Baix Penedès en que tendréis a disposición de ustedes cocineros, productores y enólogos para resolver cualquier duda en torno a la gastronomía.

Información de la actividad:

Día: Martes, 19 de marzo
Hora: 19.00h
Precio: 15 €
Lugar: Sala Entrevinyes, Bodegas Avgvstvs Forvm
Ctra. San Vicente s / n. 43700 El Vendrell
Plazas limitadas / sólo con reserva previa:
info@terraitaula.cat o por teléfono al 977 666 910 (Bodega)

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.