Nova activitat de Terra i Taula: Què hi ha darrere d’un plat?Nueva actividad de Terra i Taula: Qué hay detrás de un plato?

Terra i Taula ha preparat una nova activitat en què podreu gaudir d’un tast de producte a través de les elaboracions que elaborem els cuiners i amb el maridatge dels vins del nostre col·lectiu. Aquest tast volem que sigui participatiu per aquest motiu durant el tast pràctic volem conversar i fer col·loqui al volant de la pregunta Què hi ha darrere d’un plat?

Aquesta activitat tindrà lloc a la sala Entrevinyes del Celler Avgvstvs el dimarts 19 de març a les 19:00h amb tots els integrants de Terra i Taula: productors, enòlegs i cuiners.

Teniu tota la informació de l’activitat a la pàgina específica de Terra i Taula. Les places són limitades i cal reserva prèvia, per tant no deixeu passar aquesta magnífica oportunitat de tastar producte i vi del Baix Penedès en què tindreu a disposició de vosaltres cuiners, productors i enòlegs per resoldre qualsevol dubte al voltant de la gastronomia.

Informació de l’activitat:

Dia: Dimarts, 19 de març
Hora:
19.00h
Preu:
15 €
Lloc:
Sala Entrevinyes, Cellers Avgvstvs Forvm
Ctra. Sant Vicenç s/n. 43700 El Vendrell
Places limitades / només amb reserva prèvia:
info@terraitaula.cat o per telèfon al 977 666 910 (Celler)

 

 Terra i Taula ha preparado una nueva actividad en la que podrá disfrutar de una cata de producto a través de las elaboraciones que elaboramos los cocineros y con el maridaje de los vinos de nuestro colectivo. En esta cata queremos que sea participativa por este motivo durante la cata práctica queremos conversar y hacer coloquio al volante de la pregunta ¿Qué hay detrás de un plato?

Esta actividad tendrá lugar en la sala Entrevinyes la Bodega Avgvstvs el martes 19 de marzo a las 19:00 h con todos los integrantes de Terra i Taula: productores, enólogos y cocineros.

Tenéis toda la información de la actividad en la página específica de Terra i Taula. Las plazas son limitadas y es necesario reserva previa, por lo tanto no deje pasar esta magnífica oportunidad de probar producto y vino del Baix Penedès en que tendréis a disposición de ustedes cocineros, productores y enólogos para resolver cualquier duda en torno a la gastronomía.

Información de la actividad:

Día: Martes, 19 de marzo
Hora: 19.00h
Precio: 15 €
Lugar: Sala Entrevinyes, Bodegas Avgvstvs Forvm
Ctra. San Vicente s / n. 43700 El Vendrell
Plazas limitadas / sólo con reserva previa:
info@terraitaula.cat o por teléfono al 977 666 910 (Bodega)

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.