El Penedès, terra de sensacionsEl Penedès, tierra de sensaciones
2123
post-template-default,single,single-post,postid-2123,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

El Penedès, terra de sensacionsEl Penedès, tierra de sensaciones

Ja ha sortit a la llum el llibre El Penedès, terra de sensacions què aglutina explicacions i fotografies plenes d’història, relats personals, personatges, tradicions, vins, gastronomia i receptes que mostren la gran riquesa del Penedès per valorar-lo els què l’habitem i per mostrar les nostres qualitats i riqueses als de fora.

Aquest llibre ha estat editat per Edicions Vinificades escrit per Barbara Schwarzwälder amb les fantàstiques fotografies de Blai Carda Torné. El llibre recull i descriu el Penedès com un territori divers, ric en patrimoni i amb la seva cultura, lligada al món del vi i de la gastronomia desde el mar fins les muntanyes interiors del Penedès.

Nosaltres vam tenir el privilegi de participar en aquest llibre aportant la recepta i el plat més emblemàtic del Penedès més marítim, l’Arrossejat de Calafell.

Si voleu comprar aquest llibre per gaudir del nostre Penedès ens el podeu demanar a nosaltres mateixos quan ens visiteu o comprar-lo directament a www.edicionsvinificades.com

Per últim recordar-vos que trobareu la recepta íntegra de l’Arrossejat  de Calafell a la nostra pàgina de receptes.

Ya ha salido a la luz el libro Penedés, tierra de sensaciones que aglutina explicaciones y fotografías llenas de historia, relatos personales, personajes, tradiciones, vinos, gastronomía y recetas que muestran la gran riqueza del Penedès para valorarlo los que lo habitamos y para mostrar nuestras cualidades y riquezas a los de fuera.

Este libro ha sido editado por Ediciones Vinificades escrito por Barbara Schwarzwälder con las fantásticas fotografías de Blai Carda Torné. El libro recoge y describe el Penedès como un territorio diverso, rico en patrimonio y con su cultura, ligada al mundo del vino y de la gastronomía desde el mar hasta las montañas interiores del Penedès.

Nosotros tuvimos la suerte de participar en este libro aportando la receta y el plato más emblemático del Penedès más marítimo, el Arrossejat de Calafell.
Si desea comprar este libro para disfrutar de nuestro Penedés nos lo podéis pedir a nosotros mismos cuando nos visite o comprarlo directamente a www.edicionsvinificades.com

Por último recordad que encontrareis nuestra receta del Arrossejat de Calafell en nuestr página de recetas.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.