El Penedès, terra de sensacionsEl Penedès, tierra de sensaciones

Ja ha sortit a la llum el llibre El Penedès, terra de sensacions què aglutina explicacions i fotografies plenes d’història, relats personals, personatges, tradicions, vins, gastronomia i receptes que mostren la gran riquesa del Penedès per valorar-lo els què l’habitem i per mostrar les nostres qualitats i riqueses als de fora.

Aquest llibre ha estat editat per Edicions Vinificades escrit per Barbara Schwarzwälder amb les fantàstiques fotografies de Blai Carda Torné. El llibre recull i descriu el Penedès com un territori divers, ric en patrimoni i amb la seva cultura, lligada al món del vi i de la gastronomia desde el mar fins les muntanyes interiors del Penedès.

Nosaltres vam tenir el privilegi de participar en aquest llibre aportant la recepta i el plat més emblemàtic del Penedès més marítim, l’Arrossejat de Calafell.

Si voleu comprar aquest llibre per gaudir del nostre Penedès ens el podeu demanar a nosaltres mateixos quan ens visiteu o comprar-lo directament a www.edicionsvinificades.com

Per últim recordar-vos que trobareu la recepta íntegra de l’Arrossejat  de Calafell a la nostra pàgina de receptes.

Ya ha salido a la luz el libro Penedés, tierra de sensaciones que aglutina explicaciones y fotografías llenas de historia, relatos personales, personajes, tradiciones, vinos, gastronomía y recetas que muestran la gran riqueza del Penedès para valorarlo los que lo habitamos y para mostrar nuestras cualidades y riquezas a los de fuera.

Este libro ha sido editado por Ediciones Vinificades escrito por Barbara Schwarzwälder con las fantásticas fotografías de Blai Carda Torné. El libro recoge y describe el Penedès como un territorio diverso, rico en patrimonio y con su cultura, ligada al mundo del vino y de la gastronomía desde el mar hasta las montañas interiores del Penedès.

Nosotros tuvimos la suerte de participar en este libro aportando la receta y el plato más emblemático del Penedès más marítimo, el Arrossejat de Calafell.
Si desea comprar este libro para disfrutar de nuestro Penedés nos lo podéis pedir a nosotros mismos cuando nos visite o comprarlo directamente a www.edicionsvinificades.com

Por último recordad que encontrareis nuestra receta del Arrossejat de Calafell en nuestr página de recetas.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.