II Jornades Gastronómiques de l’Arrossejat de CalafellII Jornadas Gastronómicas de l’Arrossejat de Calafell

Arrossejat

Arrossejat de Calafell

Tornen les Jornades gastronòmiques del plat emblemàtic dels Pescadors de Calafell, l’Arrossejat. Podeu consultar l’article sobre l’Arrossejat i la seva recepta per tal de saber de què consta.

Així doncs del 8 al 23 de juny podreu gaudir del nostre menú gastronòmic en què l’Arrossejat en serà el plat protagonista acompanyat d’altres tastets de cuina marinera.

Com a novetat aquest any amb el preu del menú s’inclou maridatge amb 3 vins.

L’Aperitiu amb el Cava Reserva de la Música del clàssic i prestigiós celler Jané Ventura, l’Arossejat amb un el Xarel·lo de Sicus fermentat en àmfores i per tant amb estructura complexa adeqüada per aquest plat intens. Finalment les postres acompanyades amb El Vi del Vent de Mas Vicenç, una fragància de vi dolç elaborat amb Moscatell de Gra Petit el qual conserva les notes de fruita trencant els esquemes dels tradicionals Moscatells de Tarragona.

Menú de l’Arrossejat de Calafell amb maridatge

Per començar tastets mariners:

Coca de recapte de peix blau / Pop a l’all i pebre de Calafell  /Ortigues de mar arrebossades

Cava Reserva de la Música de Jané Ventura – DO Cava

L’Arrossejat a l’estil dels Pescadors de Calafell:

Arrossejat amb tres tipus de peix de la llotja de Vilanova amb patates i all i oli deixatat.
Tot seguit, amb el mateix suc es cou una cassola d’arròs i una de fideus

Xarel·lo 2012 de Sicus (fermentat en àmfores)

Per refrescar:

Un xarrup de sorbet de cítrics

Els nostres dolços d’elaboració pròpia:

Sortit amb 5 degustacions de les nostres postres

El Vi del Vent del celler Mas Vicenç – DO Tarragona

Cafè i pa inclòs                      Preu : 45 € IVA inclòs

 

 Arrossejat

Vuelven las Jornadas gastronómicas del plato emblemático de los Pescadores de Calafell, la Arrossejat. Puede consultar el artículo sobre el Arrossejat y su receta para saber de que consta.

Así pues del 8 al 23 de junio podrá disfrutar de nuestro menú gastronómico en el que el Arrossejat será el plato protagonista acompañado de otros degustaciones de cocina marinera.

Como novedad este año con el precio del menú incluye maridaje con 3 vinos.

El Aperitivo con el Cava Reserva de la Música del clásico y prestigiosa bodega Jané Ventura, el Arossejat con un Xarel.lo de Sicus fermentado en ánforas y por tanto con estructura compleja adecuada para este plato intenso. Finalmente los postres acompañadas con El Vi del Vent de Mas Vicenç, una fragancia de vino dulce elaborado con Moscatel de Grano Pequeño el cual conserva las notas de fruta rompiendo los esquemas de los tradicionales moscateles de Tarragona.

Menú del Arrossejat de Calafell con maridaje

Para empezar degustaciones marineros:
Coca de de pescado azul / Pop al ajo y pimienta de Calafell / Ortigas de mar rebozadas
Cava Reserva de la Música de Jané Ventura – DO Cava

El Arrossejat al estilo de los Pescadores de Calafell:
Arrossejat con tres tipos de pescado de la lonja de Vilanova con patatas y alioli
A continuación, con el mismo jugo se cuece una cazuela de arroz y una de fideos

Xarelo de 2012 de Sicus (fermentado en ánforas)

Para refrescar:

Sorbete de cítricos

Nuestros dulces de elaboración propia:
Surtido con 5 degustaciones de nuestros postres

El Vi del Vent de la bodega Mas Vicenç – DO Tarragona

Café y pan incluido 45 € IVA incluido

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.