Carta gastrònomica dels peixos fumats Carta gastronómica de los pescados ahumados

Us proposem fins el 28 de juliol una carta gastronòmica  en què els peixos fumats són els protagonismes. Aquests peixos fumats seran acompanyats amb productes de temporada i en molts casos de proximitat.

Els peixos fumats utilitzats són de Reyes i Varón que selecciona la millor matèria prima en origen i elaboren els seus productes fumats a la nostra comarca. Podeu saber-ne més al nostre article de la visita que els hi vam fer.

La nostra proposta gastronòmica:

Sopa freda de tomàquet pera amb salmó fumat, crudités de verdures i oli d’alfàbrega

Amanida de bacallà fumat amb vinagreta de cireres i menta fresca

Amanida de peix espasa fumat i vinagreta de mostassa

Amanida de Tataki de llom de salmó fumat amb sèsam blanc, negre i vinagreta  de nyores

Sortit degustació de peixos fumats acompanyats amb les seves vinagretes i torradetes Os proponemos hasta el 28 de julio una carta gastronómica en la que los pescados ahumados son los protagonistas. Estos peces ahumados serán acompañados con productos de temporada y en muchos casos de proximidad.

Los pescados ahumados utilizados son de Reyes y Varón que selecciona la mejor materia prima en origen y elaboran sus productos ahumados en nuestra comarca. Puede saber más en nuestro artículo de la visita que les hicimos.

Nuestra propuesta gastronómica:

Sopa fría de tomate pera, salmón ahumado, crudités de verduras y aceite de albahaca

Ensalada de bacalao ahumado con  vinagreta de cerezas y menta fresca

Ensalada de pescado espada ahumado y vinagreta de mostaza

Ensalada con Tataki de lomo de salmón ahumado con sésamo blanco, negro y vinagreta de ñoras

Surtido degustación de pescados ahumados con sus vinagretas y tostaditas

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.