Diari de Tarragona – Taller “La cuina de l’aigua de mar i de les espècies oblidades”Diari de Tarragona – Taller “La cocina de l’agua de mar y de la espécies olvidadas

El divendres passat vam dur a terme un taller gastronòmic dins el Bus de la Fundació Alícia a Calafell anomenat el “La cuina de l’aigua de mar i de les espècies oblidades”. Aquest taller el varem dur a terme conjuntament amb l’amic i cuiner del restaurant Lo Mam de Segur de Calafell. A més, els tastos es van fer amb maridatge a càrrec de Gerard Jané de l’emblemàtic celler Jané Ventura del Vendrell. La cultura també va ser present amb la lectura de poemes de l’escriptora Carme Espart de Segur de Calafell.

Tot i què dintre d’uns dies us penjarem un article més detallat sobre els tallers que vam dur en el bus Alícia del Vendrell, volem compartir amb vosaltres l’article que ha dedicat el Diari de Tarragona al taller que us comentàvem anteriorment. Estem contents que la part de “les espècies oblidades” que vam varem preparar aixequès l’atenció dels assistents i de la premsa.

Diari de Tarragona, dissabte 13 de juliol del 2013

El viernes pasado se llevó a cabo un taller gastronómico en el Bus de la Fundación Alicia en Calafell llamado el “La cocina del agua de mar y de las especies olvidadas”. Este taller lo llevamos a cabo conjuntamente con el amigo y cocinero del restaurante Lo Mam de Segur de Calafell. Además, las degustaciones se hicieron con maridaje a cargo de Gerard Jané del emblemático bodega Jané Ventura del Vendrell. La cultura también estuvo presente con la lectura de poemas de la escritora Carme Espart de Segur de Calafell.

Aun que dentro de unos días os colgaremos un artículo más detallado sobre los talleres que hicimos en el bus Alicia del Vendrell, queremos compartir con vosotros el artículo que ha dedicado el Diario de Tarragona en el taller que os comentábamos anteriormente. Estamos contentos de que la parte de “las especies olvidadas” que hicimos preparamos levantan la atención de los asistentes y de la prensa.

Diari de Tarragona, sábado 13 de julio del 2013

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.