Finalistes als Premis Cartaví 2013Finalistas a los Premios CartaVí 2013

Avui estem molt contents perquè som finalistes dels Premis CartaVí 2013.  Aquest concurs anual organitzat per l’Associació Vinícola Catalana té com a “principal objectiu distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins; de qualsevol dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.”  Podeu veure la resta de finalistes en aquest enllaç.

Fa un temps que treballem per una carta de vins de qualitat i representativa del territori. Formar part dels finalistes ens anima encara més a seguir treballant com a restaurant per la cultura del nostre vi, però també professionalment a seguir aprenent i gaudint d’aquest magnífic món del vi.

Esperem que cada cop el vi català, del Penedès però sobretot el de la nostra comarca sigui el més consumit i valorat pels que vivim aquí però també pels que ens visitan cada any d’arreu. També agrair als grans cellers que elaboren vi a la nostra comarca, ja que ells són els protagonistes de la nostra carta. En aquest enllaç podeu trobar la gran varietat de vins i caves que produeix la nostra comarca!

El dia 9 de desembre es celebrarà l’acte de lliurament de premis. Independent del resultat nosaltres estem molt contents i il·lusionats de formar part d’aquesta festa del vi català!

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.