Finalistes als Premis Cartaví 2013Finalistas a los Premios CartaVí 2013

Avui estem molt contents perquè som finalistes dels Premis CartaVí 2013.  Aquest concurs anual organitzat per l’Associació Vinícola Catalana té com a “principal objectiu distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins; de qualsevol dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.”  Podeu veure la resta de finalistes en aquest enllaç.

Fa un temps que treballem per una carta de vins de qualitat i representativa del territori. Formar part dels finalistes ens anima encara més a seguir treballant com a restaurant per la cultura del nostre vi, però també professionalment a seguir aprenent i gaudint d’aquest magnífic món del vi.

Esperem que cada cop el vi català, del Penedès però sobretot el de la nostra comarca sigui el més consumit i valorat pels que vivim aquí però també pels que ens visitan cada any d’arreu. També agrair als grans cellers que elaboren vi a la nostra comarca, ja que ells són els protagonistes de la nostra carta. En aquest enllaç podeu trobar la gran varietat de vins i caves que produeix la nostra comarca!

El dia 9 de desembre es celebrarà l’acte de lliurament de premis. Independent del resultat nosaltres estem molt contents i il·lusionats de formar part d’aquesta festa del vi català!

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.