La cuina del VinagreLa cocina del Vinagre

El passat 22 d’octubre va tenir lloc al celler Avgvtvs Forvm del Vendrell una activitat organitzada pel col·lectiu Terra i Taula. Aquesta constava d’una primera part de visita pel celler i tast de vinagres de mans dels responsables del celler. A continuació un taller de cuina en què el vinagre era el protagonista. Finalment va tenir lloc una degustació dels plats elaborats amb el seu respectiu maridatge.

Una vegada més va ser  plaer per part nostre poder col·laborar i participar en aquest esdeveniment organitzat pel col·lectiu en el qual una vegada més es va demostrar que el Baix Penedès disposa d’uns productes extraordinaris per fer una gastronomia de qualitat i compromesa amb el territori.

Com ja sabeu el nostre restaurant és un amant d’aquest vinagres Forvm des de ja fa molts anys  i que sempre podreu gaudir d’alguns plats basats amb aquesta cuina del vinagre. Tanmateix els nostres setrills sempre hi trobareu dos tipus de vinagres Forvm.  Les nostres vinagretes són elaborades també amb aquest producte d’alta qualitat.

Finalment us proposem que feu una visita a l’ àlbum de fotos per veure l’activitat i no deixar-vos perdre la propera.

A més us deixem amb les receptes dels  plats elaborats amb els seus respectius maridatges. El nostre plat va ser el Moll de tardor.

Molls de tardor amb vinagre Chardonnay de Forvm. Maridatge Xarel·lo 2012


Rovellons amb escabetx Cabernet de Forvm i magret curat d’anec. Maridatge Cabernet Sauvignon – Merlot 2010

Calamars de platja amb salsa de tinta negre i pebrot escalivat amb vinagre Merlot de Forvm. Maridatge Chardonnay 2012

I de postres vam preparar:

Trufes gelades de xocolata farcides de maduixa i reducció de Merlot i arrebossades amb gerd

Gominola de vinagre Chardonnay

Maduixes amb vinagre Cabernet

Bombó de xocolata i vinagre Forvm

 

 

El pasado 22 de octubre tuvo lugar en la bodega Avgvtvs Forvm El Vendrell una actividad organizada por el colectivo Terra i Taula . Este constaba de una primera parte de visita por la bodega y cata de vinagres de manos de los responsables de la bodega . A continuación un taller de cocina en el que el vinagre era el protagonista . Finalmente tuvo lugar una degustación de los platos elaborados con su respectivo maridaje .


Una vez más fue placer por parte nuestra poder colaborar y participar en este evento organizado por el colectivo en el que una vez más se demostró que el Baix Penedès dispone de unos productos extraordinarios para hacer una gastronomía de calidad y comprometida con el territorio .

Nuestro plato fue un Salmonete de otoño con vinagre Chardonnay de Forvm.


Como ya sabéis nuestro restaurante es un amante de estos vinagres Forvm desde hace muchos años y que siempre podrá disfrutar de algunos platos basados en esta cocina del vinagre . También nuestras aceiteras siempre encontrará dos tipos de vinagres Forvm y nuestras vinagretas són elaboradas también con este producto de alta calidad .

Finalmente proponemos que haga una visita al álbum de fotos para ver la actividad y no dejaros perder la próxima .

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.