Tancat per Vacances Cerrado por Vacaciones

Tot l’equip del restaurant us desitgem unes bones festes de nadal i un bon any nou 2014.

El nostre restaurant estarà tancat per vacances del 22 de desembre fins el 21 de gener.

Durant tot aquest  any esperem haver-vos fet gaudir dels àpats en la visita al nostre restaurant. Cada any intentem millorar i seguir oferint-vos novetats per tal de poder gaudir de les nostres propostes i plats. Aquest any ha sigut intens amb un gran nombre d’esdeveniments i propostes gastronòmiques per tal de poder-vos oferir un valor afegit com a clients. També dir-vos que desprès de les vacances retornarem amb força i amb moltes més activitats que s’aniran desgranant al llarg de l’any. Esperem retrobar-nos l’any que ve amb tots vosaltres i presentar-vos totes les novetats.

Animar-vos també a seguir totes les seccions del nostre blog on parlem de productes, plats, receptes, vins i tot el que envolta a la gastronomia.Todo el equipo del restaurante os deseamos unas felices fiestas de navidad y un feliz año nuevo 201.

Nuestro restaurante estará cerrado por vacaciones del 24 de diciembre hasta el 23 de enero.

Durante todo este año esperamos haberos hecho disfrutar de las comidas en la visita a nuestro restaurante. Cada año intentamos mejorar y seguir ofreciendo novedades para poder disfrutar de nuestras propuestas y platos. Este año ha sido intenso con un gran número de eventos y propuestas gastronómicas para poder ofrecerles un valor añadido como clientes. También deciros que después de las vacaciones volveremos con fuerza y ​​con muchas más actividades que se irán desgranando a lo largo del año. Esperamos reencontrarnos el próximo año con todos vosotros y presentaros todas las novedades.

Animaros también a seguir todas las secciones de nuestro blog donde hablamos de productos, platos, recetas, vinos y todo lo que rodea a la gastronomía.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada