Tancat per Vacances Cerrado por Vacaciones

Tot l’equip del restaurant us desitgem unes bones festes de nadal i un bon any nou 2014.

El nostre restaurant estarà tancat per vacances del 22 de desembre fins el 21 de gener.

Durant tot aquest  any esperem haver-vos fet gaudir dels àpats en la visita al nostre restaurant. Cada any intentem millorar i seguir oferint-vos novetats per tal de poder gaudir de les nostres propostes i plats. Aquest any ha sigut intens amb un gran nombre d’esdeveniments i propostes gastronòmiques per tal de poder-vos oferir un valor afegit com a clients. També dir-vos que desprès de les vacances retornarem amb força i amb moltes més activitats que s’aniran desgranant al llarg de l’any. Esperem retrobar-nos l’any que ve amb tots vosaltres i presentar-vos totes les novetats.

Animar-vos també a seguir totes les seccions del nostre blog on parlem de productes, plats, receptes, vins i tot el que envolta a la gastronomia.Todo el equipo del restaurante os deseamos unas felices fiestas de navidad y un feliz año nuevo 201.

Nuestro restaurante estará cerrado por vacaciones del 24 de diciembre hasta el 23 de enero.

Durante todo este año esperamos haberos hecho disfrutar de las comidas en la visita a nuestro restaurante. Cada año intentamos mejorar y seguir ofreciendo novedades para poder disfrutar de nuestras propuestas y platos. Este año ha sido intenso con un gran número de eventos y propuestas gastronómicas para poder ofrecerles un valor añadido como clientes. También deciros que después de las vacaciones volveremos con fuerza y ​​con muchas más actividades que se irán desgranando a lo largo del año. Esperamos reencontrarnos el próximo año con todos vosotros y presentaros todas las novedades.

Animaros también a seguir todas las secciones de nuestro blog donde hablamos de productos, platos, recetas, vinos y todo lo que rodea a la gastronomía.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.