Tasta el Baix Penedès amb Calçot del MontmellPrueba el Baix Penedès con Calçot del Montmell

Iniciem la primera campanya amb el col·lectiu Terra i Taula, la unió de productors i cuiners del Baix Penedès que des de finals del 2012 treballar per promocionar els productes, vins i gastronomia de la nostra comarca.

Per aquest 2014 el col·lectiu vol iniciar una campanya anomenada, Tasta el Baix Penedès.

Aquesta campanya pretèn promocionar els productes dels  integrants amb la creació  per part dels cuiners d’una petita degustació en què el protagonista serà un dels productes elaborats dels nostres integrants. Aquesta serà maridada amb un dels vins dels nostres cellers proposats pels nostres enòlegs.

Aquesta degustació més el maridatge proposat costarà 5 euros i podran gaudir-la als restaurants dels nostres cuiners.

Aquesta campanya tindrà 5 edicions al llarg de l’any per cadascún dels productes dels col·lectiu:

– Calçot del Montmell
– Formatge del Penedès
– Oli d’oliva Verge Extra Torclum
– Horta i productes naturals Camp de la Sort
– Vinagres Forvm

La primera edició tindrà lloc del 15 al 27 de febrer i el producte protagonista serà el Calçot del Montmell elaborat per Jaume Solé a la Joncosa del Montmell. Més informació i degustacions a la web del col·lectiu

La nostra tapa proposada és:

Degustació: Timbal fumat in-situ de Calçot del Montmell,  espigalls, botifarra negra i cansalada
Maridatge:
Misticanza 2010 – Partida Creus

DEGUSTACIONS: A la carta i menú en horari normal de servei.

VINE I DEGUSTA-LA  A LA BARRA: 12-14h (de dimarts a diumenge) – 19:30h -21:30h  (dimecres-dissabte)

 

Iniciamos la primera campaña con el colectivo Terra i Taula, la unión de productores y cocineros del Baix Penedès que desde finales del 2012 trabajar para promocionar los productos , vinos y gastronomía de nuestra comarca.

Para este 2014 el colectivo quiere iniciar una campaña llamada , Prueba el Baix Penedès .
Esta campaña pretende promocionar los productos de los integrantes con la creación por parte de los cocineros de una pequeña degustación en la que el protagonista será uno de los productos elaborados de nuestros integrantes . Esta será maridada con uno de los vinos de nuestras bodegas propuestos por nuestros enólogos .

Esta degustación más el maridaje propuesto costará 5 euros y podrán disfrutarla en los restaurantes del col·lectivo.

Esta campaña tendrá 5 ediciones a lo largo del año para cada uno de los productos de los colectivo :
– Calçot del Montmell
– Queso del Penedès
– Aceite de oliva Virgen Extra Torclum
– Huerta y productos naturales Camp de la Sort
– Vinagres Forvm

La primera edición tendrá lugar del 15 al 27 de febrero y el producto protagonista será el Calçot del Montmell elaborado por Jaume Solé en la Joncosa del Montmell . Más información y degustaciones en la web del colectivo

Nuestra tapa propuesta es :
Degustación: Timbal ahumado in -situ de Calçot del Montmell , “espigalls” , morcilla y tocino
Maridaje : Misticanza 2010 – Partida Creus


David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.