El “Corecuinà” al Baix Penedès
2681
post-template-default,single,single-post,postid-2681,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

El “Corecuinà” al Baix Penedès

El col·lectiu Terra i Taula us proposa una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru. Però que és Corecuinà?

wataruedited

En aquesta activitat es pretén unir dues cultures gastronòmiques, la japonesa amb la cuina i patrimoni alimentari i vinícola que tenim al Baix Penedès.L’artista Wataru presentarà el projecte Corecuinà i l’obra “Ten Jin Chi”. En aquest moment el nostre col·lectiu iniciarà un taller de cuina en què a partir d’aquesta obra els nostres cuiners crearan 4 elaboracions amb productes del nostre col·lectiu fusionant amb tècniques i productes japonesos creant unes degustacions japomediterrànies. Aquestes aniran maridades amb els vins dels 4 cellers del col·lectiu.

Per part nostra hem elaborat uns Raviolis al vapor japonesos farcits d’espinacs, botifarra,cansalada, panses i pinyons. L’acompanyaran una “terra” salada i una salsa d’estil japonés. Voleu saber perquè hem escollit aquesta elaboració inspirant-nos amb el quadre? Com serà? Quin gust té i quin maridatge l’acompanyarà? Apunta’t amb aquesta experiència única.

_terra_i_taula_wataru_2

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.