El “Corecuinà” al Baix Penedès

El col·lectiu Terra i Taula us proposa una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru. Però que és Corecuinà?

wataruedited

En aquesta activitat es pretén unir dues cultures gastronòmiques, la japonesa amb la cuina i patrimoni alimentari i vinícola que tenim al Baix Penedès.L’artista Wataru presentarà el projecte Corecuinà i l’obra “Ten Jin Chi”. En aquest moment el nostre col·lectiu iniciarà un taller de cuina en què a partir d’aquesta obra els nostres cuiners crearan 4 elaboracions amb productes del nostre col·lectiu fusionant amb tècniques i productes japonesos creant unes degustacions japomediterrànies. Aquestes aniran maridades amb els vins dels 4 cellers del col·lectiu.

Per part nostra hem elaborat uns Raviolis al vapor japonesos farcits d’espinacs, botifarra,cansalada, panses i pinyons. L’acompanyaran una “terra” salada i una salsa d’estil japonés. Voleu saber perquè hem escollit aquesta elaboració inspirant-nos amb el quadre? Com serà? Quin gust té i quin maridatge l’acompanyarà? Apunta’t amb aquesta experiència única.

_terra_i_taula_wataru_2

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.