La cultura del BrandiLa cultura del Brandy

Us proposem una activitat per endinsar-nos dins el món dels principals destil·lats de vi.

Quines diferències hi ha entre el Brandi del Penedès, Jerez, Cognac, Armanyac? S’elaboren amb el mateix mètode de destil·lació?  Quins mètodes de criança segueixen? Què volen dir conceptes que trobareu a les etiquetes com: VSOP, Hors d’Age, Napoléon, Fine Champagne, Solera, etc? La copa “balon” és la més adient per tastar-lo?

Desprès d’una petita introducció teòrica per comprendre les regions i els seus destil·lats farem un tast a cegues d’un Brandi de cada zona per descobrir a través del tast les diferències en cadascun d’ells.

Os proponemos una actividad para adentrarnos en el mundo de los principales destilados de vino.
¿Qué diferencias hay entre el Brandy del Penedés, Jerez, Cognac, Armagnac? Se elaboran con el mismo método de destilación? ¿Qué métodos de crianza siguen? ¿Qué quieren decir conceptos que se encuentran en las etiquetas como: VSOP, Hors de Age, Napoléon, Fine Champagne, Solera, etc? La copa “balon” es la más adecuada para probarlo?
Después de una pequeña introducción teórica para comprender las regiones y sus destilados haremos una cata a ciegas de un Brandy de cada zona para descubrir a través de la cata las diferencias en cada uno de ellos.

Día y hora: Sábado, 12 de abril a las 18:45 h
Lugar: Restaurante Vell Papiol. C / Vilamar, 30 – Calafell Playa (TGN)
Sólo con reserva previa: 977-691349 o info@vellpapiol.com
Precio: 10 € / persona – Si te quedas a cenar, 5 €
Más información: www.vellpapiol.com

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.