Tonyina vermella salvatge del MediterraniAtún rojo salvaje del Mediterráneo

A la nostra cuina la tonyina és un producte molt estimat i sempre que podem adquirir una bona peça salvatge de Vilanova no dubtem de comprar-la i ficar en marxa la diversitat de plat que és poden fer amb aquest gran producte. Aquesta setmana vam adquirir aquesta tonyina salvatge a la llotja de Vilanova directament sense intermediaris que ens permet escollir i saber la l’embarcació i veura-la en directe per obtenir una peça de gran qualitat.

Tartars, tatakis, ventresca a la brasa, llom al forn, confitades, amb arròs o fideus semprecombinada amb els millor productes. Són moltes les opcions de cuinar-les i que podeu trobar a les nostres recomanacions. Aquest inici de pont ja l’han tastat moltes persones que han gaudit d’aquest producte tan especial que sempre s’ha de consumir amb respecte i legalment per tal de ser respectuós amb el mar i les seves espècies per poder-ne disposar i gaudir sempre.

En nuestra cocina el atún es un producto muy querido y siempre que podemos adquirir una buena pieza salvaje de Vilanova no dudamos de comprarla y poner en marcha la diversidad de platos que se pueden hacer con este gran producto. Esta semana se adquirió esta atún salvaje en la lonja de Vilanova directamente sin intermediarios que nos permite elegir y saber la embarcación y verla en directo para obtener una pieza de gran calidad.


Tártara, tataki, ventresca a la brasa, lomo al horno, confitadas, con arroz o fideos siempre combinada con los mejores productos. Son muchas las opciones de cocinarlas y que pueden encontrar en nuestras recomendaciones. En este inicio de puente ya la han probado muchas personas que han disfrutado de este producto tan especial que siempre se debe consumir con respeto y legalmente para ser respetuoso con el mar y sus especies para poder disponer y disfrutar siempre.

David Vernet

2 Comments
 • Cris

  3 de maig de 2014 at 19:41 Respon

  El tataki que vaig menjar ahir estava deliciós.

 • David

  6 de maig de 2014 at 23:43 Respon

  Moltes gràcies Cristina. Aquesta tonyina era excel·lent, vam encertar la compra. Com a cuiners hem gaudit molt cuinant aquest gran producte!

  Moltes gràcies pel comentari i per venir-la a tastar!

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.