Menú mariscada de Festa Major de Sant PereMenú mariscada de Fiesta Mayor

Aquest cap de setmana és la Festa Major de Sant Pere a la Platja de Calafell en què s’han organitzat diversos actes festius (Consulta enllaç).

Per la nostra part us proposem un menú festiu de Mariscada. En aquest menú com sempre us proposem el millor marisc de Vilanova, Delta i Galícia segons les característiques del producte.

Bona Festa Major!

Menú servit a tots els comensals de la taula

MENÚ MARISCADA

Aperitiu de la casa
—-
Ostrons del Delta de l’Ebre
Cloïsses gallegues
Escopinyes gallegues
Rossellones del Delta
Navalles Delta de l’Ebre
Caixetes de mar del Delta
Cargols de mar de Vilanova
Cargolins de mar de Vilanova
Musclos de Roca del Delta
Boca de mar de Vilanova
Gamba Vermella de Vilanova
Gamba Blanca de Vilanova
Escamarlà de Vilanova

—-

Postres de la Casa amb vi dolç

cafè i pa inclòs
Vi del Penedès i aigua inclosa
55 Euros per persona/ IVA inclosa

Origens del nostre restaurant

Este fin de semana es la Fiesta Mayor de San Pedro en la Playa de Calafell en que se han organizado diversos actos festivos (Consulta enlace).

Por nuestra parte os proponemos un menú festivo de Mariscada con la bebida y postre incluido. En este menú como siempre os proponemos el mejor marisco de Vilanova, Delta y Galicia según las características del producto.

Buena Fiesta Mayor!

Menú servido a todos los comensales de la mesa

Aperitivo de la casa
—-
Ostrones del Delto del Ebro
Almejas gallegues
Berberechos gallegos
Chirlas del Delta del Ebro
Navajas del Delta de Ebro
“Caixetes” de mar del Delta
Caracoles de mar de Vilanova
Bígaros de mar de Vilanova
Mejillones de Roca del Delta
Boca de mar de Vilanova
Gamba Roja de Vilanova
Gamba Blanca de Vilanova
Cigala de Vilanova

—-
Postres de la Casa amb vi dolç

Café y pan incluido
Vino del Penedès y agua incluida
55 €/persona IVA incluidaDavid Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.