Ens sumem a la Campanya pels malalts d’ELA
2962
post-template-default,single,single-post,postid-2962,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Ens sumem a la Campanya pels malalts d’ELA

Ens hem sumat  a la campanya #icebucketchallenge pels malats de la ELA conjuntament amb els integrants dels Col·lectiu Terra i Taula els quals vam ser nominats pels Cellers Avgvstvs. Els nous nominats són el  padrí 2014 del col·lectiu,  Toni Massanés conjuntament amb l `equip de la Fundació Alicia, el col.lectiu la Cuina Volcànica i col.lectiu l`Empordanet.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.