Jordi Guillem, calafellenc candidat a millor cuiner de l’any

Us volem compartir una noticia que ens fa molta il·lusió i que afecta a un gran amic de la família i a un gran company professional. Jordi Guillem Cuiner de Segur de Calafell ha estat nominat Millor Cuiner de l’any 2014. Volem fer palès la gran professionalitat d’aquest company alhora de la gran persona que hi ha darrera, per aquesta raó fem campanya i donem suport conjuntament amb Terra i Taula a la seva candidatura. Voteu-lo! FELICITATS JORDI GUILLEM!! Per nosaltres ja ets el guanyador, esperem poder-ho celebrar ben aviat!

Vota’l a http://www.lavanguardia.com/concursos/20140927/54416229788/vota-enquesta-finalistes-millor-cuiner-2014.html

suport candidatura jordi guillem

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.