Ruta de tapes Calafell 2014 amb vi de la DO Penedès

tapa ruta de tapes calafell
Un any més ens sumem a la Iniciativa de la Ruta de Tapes de Calafell en què durant  3 setmanes us proposem una tapa creada per l’ocasió i que podreu tastar a la nostra barra o durant un àpat a un preu de 3 euros:

Sardinada Fumada de la nostra costa, sopa freda d’all blanc, all negre i oli d’oliva verge extra texturitzat. Maridada amb l’escumós a Priori dels Cellers Colet amb DO Penedès

Com cada any pretenem acostar una tapa diferent i gastronòmica a tots els públics per gaudir i conèixer de la nostra cuina i ganes d’innovar. I també acostar-vos el maridatge a través de l’escumós de la DO Penedès dels Cellers Colet “A Priori”. Aquest s’elabora amb un cupatge de Macabeu, Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer i Muscat. Té un període mínim de criança a l’ampolla de 18 mesos

gcolet-apriori

A més en motiu de la Ruta us hem preparat una activitat de tast i maridatge en què la nostra tapa i els escumosos del celler Colet en seran protagonistes. Aquesta activitat constarà d’una petita introducció per conèixer les diferències entre un escumós de la DO Penedès, DO CAVA i AOC Champagne. Degustació de la tapa amb 4 escumosos diferents  (3 del celler Colet) a la cerca del millor maridatge a través del tast dirigit a cegues. Preu 12 Euros, places limitades amb reserva prèvia.

cartell tast escumós del penedès

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.