Ruta de tapes Calafell 2014 amb vi de la DO Penedès

tapa ruta de tapes calafell
Un any més ens sumem a la Iniciativa de la Ruta de Tapes de Calafell en què durant  3 setmanes us proposem una tapa creada per l’ocasió i que podreu tastar a la nostra barra o durant un àpat a un preu de 3 euros:

Sardinada Fumada de la nostra costa, sopa freda d’all blanc, all negre i oli d’oliva verge extra texturitzat. Maridada amb l’escumós a Priori dels Cellers Colet amb DO Penedès

Com cada any pretenem acostar una tapa diferent i gastronòmica a tots els públics per gaudir i conèixer de la nostra cuina i ganes d’innovar. I també acostar-vos el maridatge a través de l’escumós de la DO Penedès dels Cellers Colet “A Priori”. Aquest s’elabora amb un cupatge de Macabeu, Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer i Muscat. Té un període mínim de criança a l’ampolla de 18 mesos

gcolet-apriori

A més en motiu de la Ruta us hem preparat una activitat de tast i maridatge en què la nostra tapa i els escumosos del celler Colet en seran protagonistes. Aquesta activitat constarà d’una petita introducció per conèixer les diferències entre un escumós de la DO Penedès, DO CAVA i AOC Champagne. Degustació de la tapa amb 4 escumosos diferents  (3 del celler Colet) a la cerca del millor maridatge a través del tast dirigit a cegues. Preu 12 Euros, places limitades amb reserva prèvia.

cartell tast escumós del penedès

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.