Article a la Revista Artesans dedicada al peix

artesansF_01

En el darrer número de la Revista Artesans hi trobareu un article dedicat al nostre restaurant. La revista Artesans és una revista en què en cada número s’especialitza i aprofundeix sobre algun aspecte concret de la gastronomia en què els productes de qualitat i molts cops ecològics són els protagonistes conjuntament amb els seus protagonistes.

En aquest darrer número el peix i marisc de la nostra costa és el tema escollit. En aquest número hi apareixem com a restaurant que treballa directament amb el peix de les nostres llotges. També per els nostres coneixements sobre el món del peix i marisc del Mediterrani.

A continuació hi trobareu l’article i en el següent enllaç hi trobareu la revista sencera per llegir on-line.

Finalment volem agrair a la Núria Valentí per la tasca que fa a través de la comunicació del periodisme dels productes i de les persones que creiem i que volem treballar els grans productes de casa nostra. També felicitar-la per l’article que ens va escriure i que descriu molt bé la nostra filosofia.

32-33

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.