Article a la Revista Artesans dedicada al peix

artesansF_01

En el darrer número de la Revista Artesans hi trobareu un article dedicat al nostre restaurant. La revista Artesans és una revista en què en cada número s’especialitza i aprofundeix sobre algun aspecte concret de la gastronomia en què els productes de qualitat i molts cops ecològics són els protagonistes conjuntament amb els seus protagonistes.

En aquest darrer número el peix i marisc de la nostra costa és el tema escollit. En aquest número hi apareixem com a restaurant que treballa directament amb el peix de les nostres llotges. També per els nostres coneixements sobre el món del peix i marisc del Mediterrani.

A continuació hi trobareu l’article i en el següent enllaç hi trobareu la revista sencera per llegir on-line.

Finalment volem agrair a la Núria Valentí per la tasca que fa a través de la comunicació del periodisme dels productes i de les persones que creiem i que volem treballar els grans productes de casa nostra. També felicitar-la per l’article que ens va escriure i que descriu molt bé la nostra filosofia.

32-33

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.