Jordi Guillem entre els millors cuiners de Catalunya!

1413803774022

Finalment Jordi Guillem (Restaurant Lo Mam) company de professió de Calafell i de Terra i Taula ha esdevingut finalista en el Concurs Cuiner de l’Any de Catalunya. Com a professional de la cuina creiem que l’èxit aconseguit per un dels cuiners més brillants del territori és molt merescut. Jordi Guillem és un gran cuiner, un gran professional i sobretot una gran persona. Són moltes les activitats que hem dut a terme al seu costat i ens sentim molt orgullosos des del nostre restaurant que hagi esdevingut un dels millors Cuiners de Catalunya i que nosaltres mateixos ja reivindicàvem des de fa temps . Agraïm la promoció que fa del territori i també el reivindiquem com a Cuiner de Calafell, que gràcies al seu esforç fa que aquest municipi esdevingui una referència gastronòmica.

Aquest passat dilluns va tenir lloc la seva ponència al Form Gastronòmic en què va parlar molt de cuina, de territori i també va tenir paraules per mencionar-nos a nosaltres. Gràcies Jordi! Ben aviat t’esperen més èxits! Felicitats!

foto-david-i-jordi-445x296

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.