Jordi Guillem entre els millors cuiners de Catalunya!

1413803774022

Finalment Jordi Guillem (Restaurant Lo Mam) company de professió de Calafell i de Terra i Taula ha esdevingut finalista en el Concurs Cuiner de l’Any de Catalunya. Com a professional de la cuina creiem que l’èxit aconseguit per un dels cuiners més brillants del territori és molt merescut. Jordi Guillem és un gran cuiner, un gran professional i sobretot una gran persona. Són moltes les activitats que hem dut a terme al seu costat i ens sentim molt orgullosos des del nostre restaurant que hagi esdevingut un dels millors Cuiners de Catalunya i que nosaltres mateixos ja reivindicàvem des de fa temps . Agraïm la promoció que fa del territori i també el reivindiquem com a Cuiner de Calafell, que gràcies al seu esforç fa que aquest municipi esdevingui una referència gastronòmica.

Aquest passat dilluns va tenir lloc la seva ponència al Form Gastronòmic en què va parlar molt de cuina, de territori i també va tenir paraules per mencionar-nos a nosaltres. Gràcies Jordi! Ben aviat t’esperen més èxits! Felicitats!

foto-david-i-jordi-445x296

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.