Ruta del Xató 2014-2015
3418
post-template-default,single,single-post,postid-3418,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ruta del Xató 2014-2015

vell-papiol-xato

Comença un any més la temporada de l’amanida per excel·lència del Gran Penedès, el xató. Com a restaurant adherit Ruta del Xató 2014-2015  trobareu a la nostra carta i menú aquesta amanida d’hivern composta principalment per l’escarola i la salsa xató (ametlles, avellanes, all, nyores, pa, vinagre, oli d’oliva i sal) acompanyats de peixos en salaó com la tonyina, anxova i bacallà i finalment les olives.

Voleu saber d’on prove la paraula Xató? Voleu preparar Xató amb la nostra recepta?
Teniu publicat al nostre web tota aquesta informació a l’article que vam dedicar al Xató.

portada-icona-cataleg

David Vernet

1 Comment
  • pau rigual i alujas

    9 de febrer de 2015 at 14:19 Respon

    PER EL MEU GUST EL MILLOR DE LA RUTA,(NE PROVAT MOLS),OS RECOMANO QUE L`ENCARRAGEU UNES HORES ABANS I EL MENJAREU ADORMIT ESTIL D `EL VENDRELL,ELLS HO FAN,LA RESTA DE LA CARTA “ACOLLONANT“

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.