Calçot del Montmell guanyador Concurs de Cultivadors IGP Calçot de Valls

premi calçot

Al nostre restaurant ens fa molta il·lusió que la feina i l’esforç que fa Jaume Solé per elaborar el Calçot amb IGP Calçot de Valls s’hagi vist recompensada un any més com a millor Cultivador 2015. Moltes Felicitats Jaume i Violant! El Baix Penedès més gastronòmic i els seus professionals es reivindicant una vegada més com un territori ric i divers en producte i gastronomia.

Com a cuiners sempre cerquem el millor producte i els ingredients de major qualitat per elaborar els nostres plats. Són ja diversos anys que treballem directament amb el Jaume Solé i coneixem i gaudim a la cuina treballant el calçot que elabora. La seva dolçor elegant, la seva textura fina i el seu tamany fan que sigui un ingredient que pot donar molt de joc als nostres plats. Creiem i reivindiquem aquest ingredient com un producte versàtil i molt interessant de treballar fora del context de les calçotades.

A la nostra carta i menú hi trobareu diversos plats que s’aniram modificant o ampliant segons adquisició d’altres productes. Tot i així, aquesta primera setmana d’obertura ja hem començat amb la nostra tradicional Amanida de calçots escalivats i pernil ibèric de gla / Morro de Bacallà gratinat amb all i oli d’alls confitats i fons de calçots i sobrassada / Rap de Vilanova amb Calçots.

jaume-solé1-445x333

En aquest enllaç us deixem la nostra visita que li vam fer a les finques l’any 2012.

Receptes de calçot que us proposem:

Recepta 1: Llenguado farcit de calçots i salsa de galeres

Recepta 2: crema de Calçots del Montmell, lletons de xai i ou

I per aquest mes de febrer estigueu atents perquè s’organitzaran diverses activitats amb Calçot del Montmell i Terra i Taula!

 

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.