Trobada de Sommeliers de Tarragona

opar sommeliers tgnedited

Aquest passat dilluns va tenir lloc la trobada de membres de l’Associació Catalana de Sommeliers de la província de Tarragona que enguany celebra el seu 25é aniversari.

Va ser un plaer participar en aquest sopar en què els vins i la bona conversa del sector van ser l’eix vertebrador de la nit.  El gremi de sommeliers segueix tenint el repte de comunicar i fer arribar el vi i especialment el del nostre entorn al consumidor. La passió per aquest món i sobretot el respecte hem van dur a terme a obtenir la titulació oficial de la ACS per transmetre amb rigorositat i serietat aquest complex però alhora ric i fantàstic món del vi i begudes en general. Per part nostra vam portar un vi de la nostra comarca, el SONS Monastrell 2013 del Celler Sicus per tal d’apropar i donar a conèixer la proposta  de l’Eduard Pié amb els seus vins d’àmfora fermentats i criats en àmfora a la mateixa vinya.

Ben aviat iniciarem les activitats al nostre restaurant al voltant del tast, el producte i la bona companyia. Estigueu atens a les nostres xarxes de Facebook i Twitter!

sopar sommeliers

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.