Estones i Petites Estones de Mas Sersal

Aquest mes de febrer us hem proposat diverses novetats a la nostra carta de vins per tal de d’oferir-vos constantment una aposta renovada i representativa del territori i en aquest cas de dues regions vinícoles de la província de Tarragona.

Una de les novetats d’aquest febrer han estat dos vins elaborats pel Celler Mas Sersal. Un projecte jove que neix gràcies a la suma de l’enòleg Salvi Moliner i del Sommelier Sergi Montalà. A la nostra carta hi trobareu:

– Petites Estones 2014 de Garnatxa Blanca amb Denominació D’Origen Terra Alta. Aquest és un vi jove sense criança amb bóta, fresc, madur i d’un caràcter representatiu de la zona. El Petites Estones 2013 va ser guanyador al millor vi blanc sense criança dels Premis Vinari.

– Estones 2011 amb Denominació d’Origen Montsant. Vi elaborat amb dues varietats tradicionals del territori, Garnatxa conreada al terme municipal de Falset i el Samsó o Carinyena situada al municipi dels Guiamets.  Un vi amb 14 mesos de criança en bóta. Un vi ben estructurat, complexe de matisos, personalitat i alhora representatiu també del territori.

Ben aviat us seguirem publicant les novetats i propostes de la nostra carta de vins.

 

 

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada