Estones i Petites Estones de Mas Sersal

Aquest mes de febrer us hem proposat diverses novetats a la nostra carta de vins per tal de d’oferir-vos constantment una aposta renovada i representativa del territori i en aquest cas de dues regions vinícoles de la província de Tarragona.

Una de les novetats d’aquest febrer han estat dos vins elaborats pel Celler Mas Sersal. Un projecte jove que neix gràcies a la suma de l’enòleg Salvi Moliner i del Sommelier Sergi Montalà. A la nostra carta hi trobareu:

– Petites Estones 2014 de Garnatxa Blanca amb Denominació D’Origen Terra Alta. Aquest és un vi jove sense criança amb bóta, fresc, madur i d’un caràcter representatiu de la zona. El Petites Estones 2013 va ser guanyador al millor vi blanc sense criança dels Premis Vinari.

– Estones 2011 amb Denominació d’Origen Montsant. Vi elaborat amb dues varietats tradicionals del territori, Garnatxa conreada al terme municipal de Falset i el Samsó o Carinyena situada al municipi dels Guiamets.  Un vi amb 14 mesos de criança en bóta. Un vi ben estructurat, complexe de matisos, personalitat i alhora representatiu també del territori.

Ben aviat us seguirem publicant les novetats i propostes de la nostra carta de vins.

 

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.