Participació a l’ #AIC15

Logo_AIC15

El proper 6 de març participarem a la Cinquena edició de l’Esdeveniment Immobiliari de Calafell.  Cada any aquesta trobada gira al voltant d’un tema el qual en aquesta edició és la creativitat.

Durant aquest esdeveniment els protagonistes seran el sector immobiliari però amb l’objectiu d’escoltar altres sectors per tal de conèixer, convertir o aplicar-la al seu sector.

La cuina i la gastronomia sempre han sigut capdavanters en la capacitat de crear i construir un mètode per poder aplicar aquesta creativitat. Per aquesta raó, David Vernet i Jordi Guillem serem protagonistes d’una entrevista de mans de Fernando García Erviti i Jordi Pol de Aincat en Viladecans en la qual donarem el nostre punt de vista, les nostres experiències, l’aplicació de la creativitat a Terra i Taula, exemples de creativitat, etc.

Durant aquest cap de setmana hem pogut preparar algunes idees amb els protagonistes que de ben segur no us deixaran indiferents. Si sou del sector immobiliari no hi podeu faltar, per nosaltres serà un plaer compartir experiències.

Web #AIC15 amb el programa i les inscripcions

foto trobada aic15

 

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.