Participació a l’ #AIC15

Logo_AIC15

El proper 6 de març participarem a la Cinquena edició de l’Esdeveniment Immobiliari de Calafell.  Cada any aquesta trobada gira al voltant d’un tema el qual en aquesta edició és la creativitat.

Durant aquest esdeveniment els protagonistes seran el sector immobiliari però amb l’objectiu d’escoltar altres sectors per tal de conèixer, convertir o aplicar-la al seu sector.

La cuina i la gastronomia sempre han sigut capdavanters en la capacitat de crear i construir un mètode per poder aplicar aquesta creativitat. Per aquesta raó, David Vernet i Jordi Guillem serem protagonistes d’una entrevista de mans de Fernando García Erviti i Jordi Pol de Aincat en Viladecans en la qual donarem el nostre punt de vista, les nostres experiències, l’aplicació de la creativitat a Terra i Taula, exemples de creativitat, etc.

Durant aquest cap de setmana hem pogut preparar algunes idees amb els protagonistes que de ben segur no us deixaran indiferents. Si sou del sector immobiliari no hi podeu faltar, per nosaltres serà un plaer compartir experiències.

Web #AIC15 amb el programa i les inscripcions

foto trobada aic15

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.