Botiga d’experiències gastronòmiques

Creiem i tenim el convenciment que la cuina, el territori, la tradició, la innovació, el patrimoni o les nostres activitats al voltant del vi i producte o la suma de totes són ideals per viure una experiència.  Aquests són els principals motius per la obertura d’una botiga online en els darrers dies perquè vosaltres pugueu gaudir d’aquestes propostes o per regalar quelcom especial, únic i diferent.

Aquest mes de març us obrim la botiga amb diversos packs relacionats amb una proposta gastronòmica de temporada i lligada al nostre territori com és el Xató.Podeu combinar aquesta proposta amb visita al patrimoni, enoturisme o oleogastronomia.

També amb dues propostes lligades al tast de producte i vi, en aquest cas de pernil ibèric de gla i el seu maridatge.

I finalment també trobareu d’una manera fixe són dos xecs regals els quals consten o bé d’un xec descompte al nostre restaurant del valor que vulgueu o la possibilitat de regalar un “Menú Denominació Origen” per a 2 persones tot inclòs.

Ja estem preparant noves propostes pel mes d’abril amb la intenció de que sigui una botiga viva i dinàmica en la qual hi trobeu la vostra experiència idònia per gaudir amb grup d’amics o familiars. També volem donar èmfasi a que les activitats en que inclouen tast de vins o producte estan dirigides per David Vernet, sommelier inscrit a l’Assosiació Catalana de Sommliers  que fan que les activitats i explicacions que es duen a terme es facin sota unes bases formatives i rigoroses.

No esperis més, visita la nostra botiga!

 

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada