Botiga d’experiències gastronòmiques

Creiem i tenim el convenciment que la cuina, el territori, la tradició, la innovació, el patrimoni o les nostres activitats al voltant del vi i producte o la suma de totes són ideals per viure una experiència.  Aquests són els principals motius per la obertura d’una botiga online en els darrers dies perquè vosaltres pugueu gaudir d’aquestes propostes o per regalar quelcom especial, únic i diferent.

Aquest mes de març us obrim la botiga amb diversos packs relacionats amb una proposta gastronòmica de temporada i lligada al nostre territori com és el Xató.Podeu combinar aquesta proposta amb visita al patrimoni, enoturisme o oleogastronomia.

També amb dues propostes lligades al tast de producte i vi, en aquest cas de pernil ibèric de gla i el seu maridatge.

I finalment també trobareu d’una manera fixe són dos xecs regals els quals consten o bé d’un xec descompte al nostre restaurant del valor que vulgueu o la possibilitat de regalar un “Menú Denominació Origen” per a 2 persones tot inclòs.

Ja estem preparant noves propostes pel mes d’abril amb la intenció de que sigui una botiga viva i dinàmica en la qual hi trobeu la vostra experiència idònia per gaudir amb grup d’amics o familiars. També volem donar èmfasi a que les activitats en que inclouen tast de vins o producte estan dirigides per David Vernet, sommelier inscrit a l’Assosiació Catalana de Sommliers  que fan que les activitats i explicacions que es duen a terme es facin sota unes bases formatives i rigoroses.

No esperis més, visita la nostra botiga!

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.