Experiències gastronòmiques amb el Xató com a protagonista

Fins a finals d’aquest mes us proposem gaudir i conèixer el nostre territori a través de la gastronomia, l’enoturisme, cultura de l’oli i el patrimoni. A la nostra botiga online hi trobareu 4 experiències per gaudir d’una jornada o visita diferent.

Les 4 propostes:

– Menú Gastronòmic del Xató

xató

Gaudeix o regala Experiències Gastronòmiques del territori. Una manera de conèixer el Penedès a través del gust i la tradició. Aquest menú s’elabora amb productes de temporada. Proposta gastronòmica vàlida per gaudir fins el 31 de març. Més informació del pack

Comencem,

Tapeta d’espigall del Baix Penedès amb botifarra de Can Suriol

L’amanida d’hivern per excel·lència,

El tradicional Xató

Seguim amb el peix,

                 Cueta de rap de Vilanova amb “Calçot del Montmell”
          
Acabem amb la carn,

Gall del Penedès, carxofes i “hummus” de cigrons Cal Camat del Vendrell

I per postres,

Flam de Resolis acompanyat amb ametllat i merenga de garrofa

Cafè o té acompanyats amb dolç de xocolata

Vi del Penedès i Aigua

Preu: 36 € per persona (IVA inclòs)

 

– Enoturisme al Celler Avgstvs Form + Menú gastronòmic del Xató

foto avgstvs

Gaudeix o regala una Experiència Enogastronòmica per conèixer el territori a través de la vinya, el vi, el vinagre, la tradició i la gastronomia. Aquest menú s’elabora amb productes de temporada. Proposta gastronòmica vàlida per gaudir fins el 31 de març. Més informació del l’experiència

– Oleogastronomia + Menú gastronòmic del Xató

menú de l'oli

Introducció a la cultura de l’oli i tast de 3 olis +experiència oleogastronòmica (les textures de l’oli ) + menú gastronòmic del Xató.

Paquet destinat a un mínim de 4 persones. Inclou una ampolla de 250ml  d’oli d’oliva Verge Extra Torclum per persona d’obsequi. Més informació de l’experiència

– Visita al Patrimoni de Calafell + Menú gastronòmic del Xató

PATRIMONI 7

Gaudeix o Regala una Experiència Cultural i Gastronòmica per conèixer el patrimoni de Calafell i la tradició gastronòmica del Penedès. Més informació de l’experiència

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.