Cuina del vi
3906
post-template-default,single,single-post,postid-3906,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Cuina del vi

Obrim una nova secció a la nostra web anomenada la Cuina del Vi. Aquests primers mesos de l’any hem volgut treballar algunes idees al voltant d’aquest concepte i en aquesta secció les anirem plasmant. El vi és un ingredient més a la nostra cuina diària amb picades, suquets o estofats tant tradicional que s’ha fet a la cuina catalana arreu del territori al llarg de la història. Així doncs, podem trobar el vi com a ingredient per donar aroma i complexitat al plat, com adob o com a ingredient protagonista tradicional, com podrien ser amb un dels berenars més tradicionals, el pa, vi i sucre.  Vins negres, vins blancs, vins aromatitzats i vins rancis són ingredients del receptari català però nosaltres amb aquesta secció també hi volem donar una nova visió conceptual.

La idea de la cuina del vi volem tractar-lo amb el respecte i el rigor basat sempre amb un raonament o justificació del concepte. Creiem en el maridatge pràctic però sobretot amb el maridatge raonat, el que ens fa entendre i ens fa capaços expressar les sensacions en paraules. Creiem amb la química, amb els coneixements atorgats a través de la formació o la prova-error. Creiem amb la unió de dos professions, la del cuiner i la del sommelier i de la formació prèvia en aquests camps sumada amb l’experiència adquirida.

Una secció en què trobareu el vi com ingredient dominant, acompanyant o protagonista d’una elaboració. També perquè no, el vi servit d’una manera diferent fora d’una copa.

Idees i propostes que algunes estan ja incorporades en la nostra proposta gastronòmica. Altres són propostes concretes d’activitats o tastos diversos fets al nostre restaurant.

Un repte per mi mateix, cuiner i sommelier! Un gran “divertimento”, nous horitzons!

 

 

 

Tags:

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.