Fira del Mar Calafell 2015

Aquest cap de setmana arriba la catorzena edició de la Fira del Mar de Calafell.

Aquesta Fira consistirà a reproduir la vida comercial del Calafell mariner dels nostres avantpassats, on destacaran activitats com ara l’exhibició d’antics oficis (armadors d’arts, palangrers, nansaires, remendadores, calafats…), una exposició de barques tradicionals amb els calafats treballant-hi, tallers infantils mariners, sortides a vogar en llagut, espectacles d’animació marinera, a més a més de moltes altres activitats i la presència de les entitats del municipi directament vinculades al fascinant món del mar.

La part gastronòmica com sempre la podreu gaudir al nostre restaurant amb una autèntica cuina marinera basada amb el producte de qualitat amb peix i marisc de la llotja de Vilanova combinada amb el millor marisc de closca de Galícia heretada de varies generacions que treballem des de 1952 a la Platja de Calafell.

comprat-directament-llotja

Us proposem la nostra carta especialitats de cuina del mar, el tradicional Arrossejat dels Pescadors o una Mariscada completa amb els millors productes.

Us desitgem una bona i gran Fira del Mar.

Vell Papiol

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.