Segona edició del Corecuinà
3920
post-template-default,single,single-post,postid-3920,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Segona edició del Corecuinà

El proper dimarts participarem a la segona edició del Corecuinà que suma art, gastronomia i cultura Japonesa al Celler Avgstvs Forvm. Ja vam participar en la darrera edició que va tenir lloc l’any passat la qual va ser una gran experiència. Aquest any l’activitat té novetats que no podeu deixar passar.

Fotos de la darrera edició:

david i wataru

Article de la web Terra i Taula:

Segona Edició “Corecuinà” amb Wataru

El col·lectiu Terra i Taula conjuntament amb l’artista Japonés Wataru us proposem una segona edició de Corecuinà al Celler Avgsvts Forvm del Vendrell.

corecuinà

Una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru.

Aquest any l’estil de l’activitat serà diferent i alhora innovador en què creiem que no deixarà a ningú indiferent. La idea d’aquest acte és que els cuiners prepararin una elaboració amb LA PRIMAVERA com a concepte d’inspiració.  A partir d’aquest moment el mestre i artista Wataru començarà a dibuixar un quadre in-situ en el mateix celler inspirant-se en aquestes elaboracions. A més, aquesta obra la plasmarà en un quadre fet amb xocolata i que pintarà amb colorant alimentari i ingredients naturals que aportaran textures i volum al quadre. Se’ns dubte serà una proposta única i nova que no us podeu deixar perdre.

A més de veure el mestre en acció podrem tastar les elaboracions fetes pels cuiners maridats amb els vins del cellers Avgvsvtvs.

Podeu veure les imatges de la primera edició .

L’activitat és una experiència oberta al públic amb places limitades, feu la reserva a info@terraitaula.cat

Dia: Dimarts 19 de maig a les 19h
Lloc: Sala Entrevinyes del Celler Avgstvs Forvm ( Sant Vicenç de Calders – El Vendrell)
Preu: 15 Euros per persona

Degustacions: (salades)

Menestra de fruites, sopa de tomàquet, formatge Marvall i oli Torclum – Restaurant Ull de Llebre (Bisbal del Penedès),

Sopa freda d’ametllons, sardina, flors i fonoll marí – Lo Mam (Segur de Calafell),

Peix espasa de Vilanova fumat, nespres, gengibre, cilantre i flors de primavera – Restaurant Vell Papiol (Calafell)

 

Ingredients comestibles i quadre fet de xocolata perquè l’artista Wataru pugui fer l’obra Corecuinà -Pastisseria l’Obrador (El Vendrell)

Degustacions maridades amb Vins dels cellers Avgsvts.

Però que és Corecuinà?corecuina frase

Va ser al principi de la primavera del 2007. A Catalunya. WATARU i jo estavem a l’espai artístic i d’events “El Prat Verd”, que està a una hora amb cotxe des de Barcelona. Estavem disfrutant del menjar amb responsables de l’espai. Quan girava el cap, un paó estava corrent sobre la gespa! Aquesta sorpresa li va estimular a WATARU. Al mateix lloc on estava el paó, va començar a dibuixar un ocell.
A Japó hi ha especies d’ ocells que viuen dins l’aigua, que es diuen “kuina”. “CORECUINÀ” ve de la “cuina en català. Foneticament “Corecuinà” sona “Menja això” o “Aquesta és kuina” per als japonesos. “CORECUINÀ” és la mascota que va neixer de la gastronomia i l’art. “Gaudir i tenir cura de la gastronomia que és font de la vida”!

wataruedited

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.