Tast d’oli solidaris

Des de Torclum i Terra i Taula han organitzat un acte solidari per al recononeixement de la microtia i la recaptació de diners per a la investigació mèdica d’aquesta malaltia minoritària. El Restaurant Vell Papiol ens sumem per a la difusió d’aquesta activitat i participarem activament també en aquesta inicativa amb una degustació de les nostres OLEO per intentar sumar encara mes persones a l’acte. A més al nostre restaurant també trobareu les ampolles d’edició limitada ONA” en què els beneficis també es destinaran a la investigació mèdica.

OLEO

A continuació trobareu la informació de l’acte:

El Jordi i l’Ester de l’oli d’oliva verge Extra Torclum han iniciat una gran iniciativa solidària al voltant de la Microtia.

Stand Torclum Fira Origens

Ara farà uns dos anys van ser pares de l’Ona, una nena maquíssima que va néixer amb un petit problema anomenat Microtia, una malformació congènita del pavelló auditiu, que normalment ve acompanyada per absència de canal auditiu (Atrèsia). Una mica desconeguda per tots ja que només apareix a un de cada 6000 naixements, rebent així molts pocs recursos per a la seva investigació.

Per aquest motiu, TORCLUM, col·labora amb la Associació AME (Asociación Microtia España) posant a la venda una ampolla d’oli d’oliva verge extra PREMIUM de mig litre, on tots els seus beneficis aniran destinats a la recerca d’aquesta malaltia denominada rara i minoritària, però que alhora molt necessària per aconseguir una qualitat de vida digne i òptima com qualsevol altre.

 

ame microtia

Aquesta ampolla es posarà en breu a la venda i es podrà trobar en diferents establiments d’arreu de Catalunya, entre els quals els adherits a Terra i Taula.  També es podrà adquirir directament a la nostra web www.torclum.com.

Però el col·lectiu Terra i Taula es vol sumar solidàriament amb aquesta iniciativa, per aquesta raó s’ha organitzat un tast solidari dels quals tots els beneficis aniran destinats igualment a la recerca mèdica.

A continuació els farem 5 cèntims de perquè volem difondre la Microtia.

Seguidament farem un tast d’olis dirigit per Jordi Pascual, per tal de donar a conèixer el que hi ha darrere de l’oli d’oliva, també anomenada cultura de l’oli.

 

gots tast oli 2

Tot seguit, alguns dels integrants del col·lectiu prepararan unes petites degustacions fetes amb oli d’oliva verge extra que de ben segur us sorprendran! Una oportunitat única per tastar textures d’oli d’oliva creades exclusivament per Torclum, per que us en llepeu els dits!!!

PREU: 5 Euros (que aniran destinats integrament a la associació AME i la recerca mèdica per la Microtia.)
LLOC: Centre Cívic del Cinema Iris de Calafell Platja
DIA:   Divendres 15 de maig a les 20h

Us preguem que feu reserva prèvia a info@terraitaula.cat per organitzar l’aforament. Tot i així, si a l’ultim moment us acompanyen més amics i familiars, s’ho poden sumar tranquil·lament perquè volem que l’Ona es senti molt acompanyada!

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.