Visita a la Fundació Alícia i Mont Sant Benet amb Terra i Taula

Ens anem de visita a la Fundació Alícia i al complex de Mont Sant Benet el proper dilluns 18 de maig. Tota la familia acompanyarem al col·lectiu de Terra i Taula i els seus integrants en què ben segur serà una visita molt especial pel vincle que ens uneix amb la Fundació Alicia com a col·lectiu però també a nivell personal ja que la Cinthia Branco hi va fer un petit stage com podeu veure en la foto detallada. També pel vincle professional que té el David amb una part important dels membres de la Fundació com a extreballadors del restaurant El Bulli.

Si ens voleu acompanyar envieu-nos un correu a info@vellpapiol.com i us guardarem plaça.

A continuació teniu la informació de la jornada extreta de la web de Terra i Taula:

mont sant benet1

El proper dilluns 18 de maig Terra i Taula i una gran part dels seus integrants anem de visita a la Fundació Alícia i al complex patrimonial del Mont Sant Benet.

Era un compromís per part nostre fer la visita al cor de Catalunya i un dels centres gastronòmics i culinaris més importants del món gràcies a la feina que s’està duent a terme des de la Fundació Alícia. A més, l’any passat el nostre padrí va ser Toni Massanés director de la d’aquesta fundació i reconegut gastrònom. Com no podia ser d’una altra manera volem agrair-li una vegada més el seu apadrinament i per aquesta raó ens fa molta il·lusió aquesta visita.

Toni Massanés

 

La visita és planejada pel dilluns 18 de maig de 9h del matí (hora sortida del Baix Penedès) fins les 17h (arribada al Baix Penedès). Aquesta jornada inclou:

– Visita a la Fundació Alícia i a les seves instal·lacions.

 

fundacio alicia 1
– Visita als horts de la Fundació Alícia

 

horts alicia
– Visita Guiada al Monestir Benedictí de Sant Benet de Bages

 

mont sant benet 2
– Dinar amb tot el grup al Restaurant La Fonda del complex del Mont Sant Benet- Cuina Catalana

 

cuinacatalana

 

El preu per poder fer la visites amb el dinar inclòs és de 30 Euros. Ens podem fer arribar el vostre interès per acompanyar-nos a info@terraitaula.cat.

D’entrada el viatge es farà en cotxes particulars els quals organitzarem per tal de poder agrupar la gent. En el cas d’haver un interès de diverses persones és podria arribar a organitzar un autocar però el preu es cobraria a part a preu de cost.

 

David Vernet

1 Comment

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.