Visita a la Fundació Alícia i Món Sant Benet

Dilluns 19 de maig vam visitar la fundació conjuntament amb els companys de Terra i Taula.  Una visita molt especial pel vincle que ens uneix amb la Fundació Alícia com a col·lectiu però també a nivell personal ja que la Cinthia Branco hi va fer un petit stage com podeu veure en la foto detallada. També pel vincle professional que té el David amb una part important dels membres de la Fundació com a extreballadors del restaurant El Bulli.

Aquesta jornada va incloure:

– Visita a la Fundació Alícia i a les seves instal·lacions.
– Visita als horts de la Fundació Alícia
– Visita Guiada al Monestir Benedictí de Sant Benet de Bages
– Dinar amb tot el grup al Restaurant La Fonda del complex del Mont Sant Benet- Cuina Catalana

cinthia alicia

 

A continuació trobareu les fotografies de la visita.

2015-05-19 09.48.14

20150518_112906 20150518_123848

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada