Temps de Tellines

Les tellines són un marisc preuat de la nostra costa però s els darrers anys també ha anat disminuint la seva captura.  En aquest vídeo podem veure com són les tellines vives un cop comprades a la llotja de Vilanova.

tellines 2

Un marisc que al nostre restaurant només trobareu quan és temporada, més lligada al bon temps. El mar també té temporada com la terra per  aquesta raó no en tenim tot l’any perquè només la comprem quan trobem la de la nostra costa. Ens agrada fer cultura del mar per ficar en valor el producte i els seus protagonistes, pescadors i cuiners que estimem el que sorgeix de la nostra mar. Per aquesta raó, ara és temps de gaudir de la nostra tellina del mediterrani perquè la resta de l’any no n’hi ha (evidentment podríem comprar congelades i d’altres orígens però no és la nostra filosofia).

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.