Cossetans a Taula! – Terra Ibèrica 2015

En motiu de la celebració del Festival de divulgació Terra Ibèrica 2015 el nostre restaurant col·labora amb el patrimoni i la cultura del nostre municipi i us hem preparat un menú al voltant de la temàtica dels ibers. Un menú degustació complet amb combinacions i ingredients de l’època adaptada al temps d’avui.

En el següent link trobareu la informació i el psf de les activitats.

També us volem fer èmfasi en el taller de cuina iber que impartirem nosaltres mateixos el proper dimarts 28 de juliol a les 18h al Centre Cívici per només 12 Euros que inclou taller i degustació. Vols saber que farem? En aquest liny t’ho expliquem

El menú Cossetans a Taula!

Menú degustació del Cabdill de la Ciutadella

Aperitius,

Crema freda de llegums i llavors

Conill amb escabetx de Kesse (poblat iber de Tarragona)

Entrant;

Amanida de brots joves i herbes fresques amb peix blau de la costa iber i “garum”

Peix,

Peix salvatge de llotja de Darró (poblat iber situat a l’actual Vilanova) al vi blanc, fonoll, verduretes i pebre

Carn,

Gall negre del Penedès farcit amb fruits secs. Acompanyat amb el seu propi suc aromatitzat amb herbes de muntanya del Comú de Calafell, cereals saltejats i defrutum

Postres acompanyats amb hidromel dels Cossetans, (a escollir)

Pastís de mató artesà de cabra de les “Guàrdies” del Vendrell (nom de jaciment iber del Vendrell) amb nous i mel de Calafell

Pa de cereals dels ibers, vi del Penedès i aigua inclòs /Cafès acompanyats amb petits dolços ibers inclòs

Preu: 40 € IVA inclòs

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada