Ruta de Tapes Calafell 2015

Un any més participem a la Ruta de Tapes de Calafell. Creiem que es una bona oportunitat per obrir les portes del restaurant a una fórmula per gaudir amb amics i família d’una tapa gastronòmica amb un vi de la DO Penedès.

Aquest any la nostra proposta és Tataki de Llom de salmó fumat amb llavors, pebrot del padró, vinagreta de tomàquet sec, coriandre i gelat de mostassa.

Ruta de tapes 2015

La tapa va acompanyada amb vi del Celler Can Suriol en què podreu escollir un vi blanc elaborat amb parellada a la part alta del Penedès de la vinya o el Rosat elaborat amb garnatxa de la finca el Els Lledoners envellit durant 4 mesos en formigó. Tots dos vins elaborats amb viticultura ecològica i respectuosa amb el medi ambient.

vins 2015 tapa

Com sempre aquesta tapa la podreu degustar per 3 Euros a la barra del nostre restaurant. També la podrem gaudir pel mateix preu si veniu al nostre restaurant tant sigui al menú o a la carta.

Aquest any a més us proposem entrar en un sorteig amb 3 premis:  1 invitació per dues persones pel tast de peixos fumats i vins Can Suriol, 1 lot de vins Can Suriol i 1 lot de caves Can Suriol. Per participar al sorteig només heu de penjar les vostres fotografies  gaudint de la nostra degustació, del vi o del grup gaudint del restaurant. Ho podeu fer a les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter i sempre mencionat el nostre compte per rebre l’avís. Requisits: 1. Ser seguidor d’una de les nostres xarxes socials. 2. Publicar només una foto per persona. 3.El sorteig es celebrarà el 13 d’octubre mitjançant un programa informàtic d’atzar.

sorteig ruta de tapes

A més la següent setmana d’acabar la Ruta de Tapes tindrà lloc un Tast Maridatge de peixos fumats amb vins de Can Suriol.

tast fumats

Bases del sorteig Comparteix la fotografia al Facebook i guanya 1 visita per 4 persones al Celler Can Suriol:

1. S’haurà de ser seguidor del restaurant i compartir la imatge publicada “Tapa i vi”

2. El sorteig es celebrarà dimarts 13 d’octubre.

3. La visita és per 4 persones i inclou el paquet bàsic d’enoturisme del Celler Can Suriol.

4. La visita s’haurà de concertar prèviament amb el celler per disponibilitat.

Foto ruta tapes 2015

 

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada