Finalistes Premis Cartavi per Tarragona
4264
post-template-default,single,single-post,postid-4264,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Finalistes Premis Cartavi per Tarragona

El passat dijous 12 de novembre es van anunciar els finalistes als premis Cartavi 2015 per Tarragona a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i ens fa molta il·lusió anunciar-vos que som uns dels quatre finalistes en la nostra categoria per Tarragona. La final tindrà lloc el proper 2 de desembre al Palau de Pedralbes de Barcelona i reunirà a tots els finalistes de les 4 províncies de Catalunya.

premis-cartavi-2015

El concurs CARTAVI es celebra amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes. L’Associació Vinícola Catalana organitza aquests premis amb la pretensió de fomentar la presència dels vins fets a Catalunya a la carta de vins dels restaurants., així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vinícoles als restaurants però també als consumidors.

El nostre restaurant ens satisfà ser finalistes i ens anima a seguir treballant i donant a conèixer els vins del nostre entorn immediat però també de les regions vinícoles de Catalunya. La nostra carta pretèn ser un reflex del vins que s’elaboren a la nostra comarca, per aquesta raó la presència més important i destacada són pels vins i escumosos elaborats al Baix Penedès. Tanmateix la resta del Penedès té un lloc destacat al mateix que la representativitat com a mínim de totes les Denominacions Catalans. Sempre hem cregut que el Baix Penedès per la seva tipologia és una comarca rica i diversa en vins, tanmateix que parlem a nivell de Catalunya. Seguirem treballant i descobrint nous petits projectes vinícoles per tal de plasmar-les ala la nostra carta de vins que us permeti gaudir a través d’una copa del nostre territori.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta demarcació ha estat format per: Anna Casabona, Sommelier, Pilar Just, Presidenta del CRDO Montsant, Mariona Rendé , Presidenta CRDO Conca de Barberà, Joan Josep Raventós, Membre del Ple del CRDO Tarragona, Jordi Rius, Secretari General del CRDO Terra Alta, Lluís Rovira, Director de la Revista Cambrils i David Martin, del Blog Vinificats.

En el següent enllaç podreu trobar 9 finalistes de la província de Tarragona.

Salut i vi!

cartavi tarragona 2015

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.