Finalistes Premis Cartavi per Tarragona

El passat dijous 12 de novembre es van anunciar els finalistes als premis Cartavi 2015 per Tarragona a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i ens fa molta il·lusió anunciar-vos que som uns dels quatre finalistes en la nostra categoria per Tarragona. La final tindrà lloc el proper 2 de desembre al Palau de Pedralbes de Barcelona i reunirà a tots els finalistes de les 4 províncies de Catalunya.

premis-cartavi-2015

El concurs CARTAVI es celebra amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes. L’Associació Vinícola Catalana organitza aquests premis amb la pretensió de fomentar la presència dels vins fets a Catalunya a la carta de vins dels restaurants., així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vinícoles als restaurants però també als consumidors.

El nostre restaurant ens satisfà ser finalistes i ens anima a seguir treballant i donant a conèixer els vins del nostre entorn immediat però també de les regions vinícoles de Catalunya. La nostra carta pretèn ser un reflex del vins que s’elaboren a la nostra comarca, per aquesta raó la presència més important i destacada són pels vins i escumosos elaborats al Baix Penedès. Tanmateix la resta del Penedès té un lloc destacat al mateix que la representativitat com a mínim de totes les Denominacions Catalans. Sempre hem cregut que el Baix Penedès per la seva tipologia és una comarca rica i diversa en vins, tanmateix que parlem a nivell de Catalunya. Seguirem treballant i descobrint nous petits projectes vinícoles per tal de plasmar-les ala la nostra carta de vins que us permeti gaudir a través d’una copa del nostre territori.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta demarcació ha estat format per: Anna Casabona, Sommelier, Pilar Just, Presidenta del CRDO Montsant, Mariona Rendé , Presidenta CRDO Conca de Barberà, Joan Josep Raventós, Membre del Ple del CRDO Tarragona, Jordi Rius, Secretari General del CRDO Terra Alta, Lluís Rovira, Director de la Revista Cambrils i David Martin, del Blog Vinificats.

En el següent enllaç podreu trobar 9 finalistes de la província de Tarragona.

Salut i vi!

cartavi tarragona 2015

 

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada