Iniciem temporada del Xató – Ruta del Xató
4269
post-template-default,single,single-post,postid-4269,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Iniciem temporada del Xató – Ruta del Xató

El passat dilluns 23 de novembre es va donar el tret de sortida a la nova temporada de la Ruta del Xató i per tant de l’amanida més emblemàtica del Gran Penedès. Vam assistir l’acte organitzat per commemorar aquest inici de temporada i alhora l’apadrinament de la ruta per part del cuiner Raül Balam.

portadaxato2

A partir d’ara ja podreu trobar el nostre Xató a la nostra carta i també al nostre menú diari (25 Euros IVA no inclòs / ni begudes).

A finals d’aquest mes també sortirà publicat un reportatge sobre el nostre Xató i el restaurant al Descobrir Catalunya. Us tindrem informats.

Us deixem el següent article sobre el Xató i la seva recepta.

xato

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.