Xec Regal Experiències – Tast de vins i pernil ibèric!
4290
post-template-default,single,single-post,postid-4290,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Xec Regal Experiències – Tast de vins i pernil ibèric!

Aquest Nadal no saps que regalar? Perquè no regalar una experiència al voltant del món del pernil ibèric i el vi amb un tast privat per la vostra família o amics? O vols aprofitar per fer-lo abans de Nadal per saber escollir un bon pernil per festes? o Simplement per una celebració ?

Una de les sessions més interessants de tast de producte i vi per les seves característiques per fer amb amics o familia. Et vols quedar a sopar desprès? Et fem un menú especial per acabar el dia rodó. Consulta’ns els preus.

Properament publicarem més experiències al voltant del vi i del producte,

cata jamón ibérico (3) cata jamón ibérico (1)

EXPERIÈNCIA TAST DE VINS AMB PERNIL IBÈRIC DE GLA

Una activitat per conèixer i gaudir del pernil ibèric de gla i el seu maridatge.

Horari:

De 18:30h a 20:30h de dimecres a diumenge.

Activitat:

Vols escollir bé un pernil? Com descobrir els enganys? Quin vi serà el més adient per gaudir al màxim del pernil?

Aquesta activitat consta de dues parts:

Primera Part Teòrica:

Amb l’ajuda de presentacions i suport multimèdia coneixerem què hi ha rere d’un pernil. Parlarem de temes diversos amb els quals coneixerem a fons el producte per saber què consumim i d’aquesta manera escollir la millor opció per nosaltres. Quines races de porc trobem? Quina diferència hi ha entre un pernil DOP Jamón de Teruel i un de

DOP Guijuelo, per exemple?

Què vol dir realment “pata negra”? Quina diferència hi ha entre un pernil de cebo i un de bellota?

Comprenem l’etiquetatge? Hi ha pura raça o trobem creuaments? Què signifiquen els puntets blancs del pernil? Com tastar un pernil?

 

Segona Part Pràctica

En una primera part amb el pernil comprovarem si amb l’olor i el gust podem distingir l’alimentació de l’animal.

Tastarem una mostra: pernil de país, pernil ibèric de cebo, pernil ibèric de gla de Valle de los Pedroches,  pernil ibèric de gla Huelva, pernil ibèric de gla Guijuelo i  pernil ibèric de gla Dehesa de Extremadura

En una segona part, farem una prova pràctica i dirigida per descobrir entre tots quina tipologia de vi anirà millor amb un pernil ibèric de gla de Huelva. Primer analitzarem 5 tipus de vins: 2 blancs de caràcter diferent, 1 blanc criança oxidativa / 1 Cava / 1 vi negre. Els vins escollits són representatius, de petits cellers i de qualitat. Per tal d’afavorir la qualitat i

eficàcia del maridatge els vins són destapats al final de l’activitat per no tenir influències de regió vinícola, disseny d’etiqueta, percepció, etc.

Un cop fem el tast per separat dels vins, combinarem cadascun dels vins amb  una ració de 60 grams de pernil ibèric de gla de Huelva. A partir d’aquí descobrirem i debatrem quin vi és més adient. A través del tast pràctic explicarem el perquè dels resultats d’una manera raonada per respondre algunes preguntes com per exemple: El salat hi té a veure? La criança del vi potencia alguna cosa? Pot canviar la percepció del gust del vi amb el pernil? El carbònic del cava crearà afinitat o contrast?

Una activitat gastronòmica per gaudir del vi i del bon pernil!

Aquesta activitat és per a grups d’almenys 6 i màxim 10 persones. El preu és per persona i varia segons el nombre. 6-7-8 persones 25 Euros / 9-10  persones – 20 Euros
Sou més de 10? Contacteu amb nosaltres.
Activitat amb horari establert de 6:30 a 8:30h aproximadament, de dimecres a diumenge.

És imprescindible contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic per reservar dia i hora de l’activitat. Si teniu algun dubte ens podeu trucar al 977-691349

El tast està dirigit per David Vernet Navarro, inscrit amb el  número 749 a l’Associació Catalana de Sommeliers.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.