Trufes “Pa, Oli i Xocolata”

Aquestes festes pots gaudir d’un producte que et retornarà els gustos de sempre amb les trufes inspirades amb el tradicional Pa amb Oli i xocolata. Aquest Nadal pots sorprendre a la teva família a la hora de la sobretaula amb aquestes trufes. També ideal per regalar i tenir un detall amb familiars, amics o coneguts.

Les trufes són elaborades amb xocolata i farcides d’oli d’oliva extra Torclum. Posteriorment són banyades amb xocolata en la qual s’hi afegeix una capa cruixent de pa i sal. Un producte totalment natural i artesà que no us deixarà indiferents. La caixa és de 12 unitats i val 9 Euros comprada directament al nostre restaurant. Fes la teva comanda enviant un correu a info@vellpapiol.com o trucant al 977-691349

També pots gaudir-les al nostre restaurant habitualment a la carta o al menú.

I recorda aquest Nadal gaudeix també dels nostres plats tradicionals per emportar.

 

Trufes Pa, oli i xocolata

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.