Trufes “Pa, Oli i Xocolata”
4300
post-template-default,single,single-post,postid-4300,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Trufes “Pa, Oli i Xocolata”

Aquestes festes pots gaudir d’un producte que et retornarà els gustos de sempre amb les trufes inspirades amb el tradicional Pa amb Oli i xocolata. Aquest Nadal pots sorprendre a la teva família a la hora de la sobretaula amb aquestes trufes. També ideal per regalar i tenir un detall amb familiars, amics o coneguts.

Les trufes són elaborades amb xocolata i farcides d’oli d’oliva extra Torclum. Posteriorment són banyades amb xocolata en la qual s’hi afegeix una capa cruixent de pa i sal. Un producte totalment natural i artesà que no us deixarà indiferents. La caixa és de 12 unitats i val 9 Euros comprada directament al nostre restaurant. Fes la teva comanda enviant un correu a info@vellpapiol.com o trucant al 977-691349

També pots gaudir-les al nostre restaurant habitualment a la carta o al menú.

I recorda aquest Nadal gaudeix també dels nostres plats tradicionals per emportar.

 

Trufes Pa, oli i xocolata

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.