Aquest 2016 segueix Canal Calafell i els programes “Cuina a Casa” de Canal Calafell
4313
post-template-default,single,single-post,postid-4313,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Aquest 2016 segueix Canal Calafell i els programes “Cuina a Casa” de Canal Calafell

Aquest 2016 a Canal Calafell hi trobareu uns programes de cuines gravats amb David Vernet per tal d’apropar-vos una cuina fàcil, divertida, de producte i de temporada a casa vostra. La idea és animar a la gent, sobretot la més jove a introduir-se a la cuina i passar-r’ho bé al mateix que gaudim del menjar fet per nosaltres i saludable.

A la nostra web i xarxes socials us anirem publicant els programes. Segueix-nos

Us deixem el vídeo promocional

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.