Tancat per Vacances

Estem de vacances. Tornarem a obrir les portes el proper 22 de gener.

Durant tot aquest  any esperem haver-vos fet gaudir dels àpats en la visita al nostre restaurant. Cada any intentem millorar i seguir oferint-vos novetats per tal de poder gaudir de les nostres propostes i plats. Aquest any ha sigut intens amb un gran nombre d’esdeveniments i propostes gastronòmiques per tal de poder-vos oferir un valor afegit com a clients. També dir-vos que desprès de les vacances retornarem amb força i amb moltes més activitats que s’aniran desgranant al llarg de l’any

Animar-vos també a seguir totes les seccions del nostre blog on parlem de productes, plats, receptes, vins i tot el que envolta a la gastronomia.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.