Tancat per Vacances
4310
post-template-default,single,single-post,postid-4310,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Tancat per Vacances

Estem de vacances. Tornarem a obrir les portes el proper 22 de gener.

Durant tot aquest  any esperem haver-vos fet gaudir dels àpats en la visita al nostre restaurant. Cada any intentem millorar i seguir oferint-vos novetats per tal de poder gaudir de les nostres propostes i plats. Aquest any ha sigut intens amb un gran nombre d’esdeveniments i propostes gastronòmiques per tal de poder-vos oferir un valor afegit com a clients. També dir-vos que desprès de les vacances retornarem amb força i amb moltes més activitats que s’aniran desgranant al llarg de l’any

Animar-vos també a seguir totes les seccions del nostre blog on parlem de productes, plats, receptes, vins i tot el que envolta a la gastronomia.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.