Carnaval Calafell 2016

Una vegada més tenim el Canraval Xurigué a Calafell. Un cap de setmana de festa i disbauxa que no podeu deixar de visitar les rues i actes que es celebren al nostre municipi. Fes la teva reserva ja, i gaudeix al mateix temps de la millor cuina de territori.

Mapes de la rua Carnaval 2016

Informació Programa Carnaval 2016:

DIJOUS 4 DE FEBRER

A la plaça de Catalunya
17.30 h, xocolatada infantil
18 h, espectacle infantil
19 h, arribada i pregó de Sa Majestat el Rei Carnestoltes

DIVENDRES 5 DE FEBRER
20 h, concentració de carrosses i comparses
21 h, gran rua de Carnaval de Segur de Calafell

DISSABTE 6 DE FEBRER
17.30 h, Carnaval infantil al pavelló “Jaume Vilamajó” de Segur de Calafell
21 h, concentració de carrosses i comparses
22 h, gran rua de Carnaval de la Platja de Calafell

DIUMENGE 7 DE FEBRER
12.30 h, Carnaval infantil al pavelló “Joan Ortoll” de Calafell
16 h, concentració de carrosses i comparses
17 h, gran rua de Carnaval del Poble de Calafell

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.