Cap on anem?
4436
post-template-default,single,single-post,postid-4436,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Cap on anem?

Aquest passat mes d’abril es va publicar article al Diari de Vilanova sobre cap on va la restauració i les opinions de diversos cuiners del Penedès.

Nosaltres apareixem en l’article i se’ns fa ressalta una frase ” La cuina ha de ser el reflex del territori”.

Creiem que no em de donar èmfasi sobre quins tipus de cuina o estils fem però si ser crítics en què la cuina, els plats i els vins siguin en major part el reflex d’un producte de qualitat i del territori en gran mesura.

2016-05-04 21.12.09

2016-05-04 21.11.16

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.