Carta de bolets de temporada

CARTA DE BOLETS DE TEMPORADA

Rovellons amb all i julivert                                                                                             14

Llanegues negres amb ceba i tomàquet                                                                           14

Saltejats de rovellons  i botifarra esparracada                                                                  14

Arròs cremós de bolets, pedrers i filet d’ànec                                                                  18

Rap amb llanegues negres del Berguedà                                                                         26

Gall de Sant Pere amb camagrocs ,alls tendres i vieres                                                    26

CARTA SE SETAS DE TEMPORADA

“Rovellons“ con ajo y perejil                                                                                          14

Salteados con rovellons y botifarra esparracada                                                               14

Llanegas negras con cebolla y tomate y panceta a la brasa                                                14

Arroz cremoso de setas, mollejas y filete de pato                                                             18
Gallo de San Pedro con camagrocs, ajos tiernos y vieras                                                  26

Rape con llanegas negras del Bergueda                                                                          26

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.