Millor Tapa de Calafell 2015 – Ruta de Tapes de Calafell-
4563
post-template-default,single,single-post,postid-4563,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Millor Tapa de Calafell 2015 – Ruta de Tapes de Calafell-

Fa uns mesos ens van comunicar que vam ser la tapa més votada pels participants a la Ruta de Tapes de Calafell 2015. Us volem agraïr els vostres vots. Estavem esperant celebrar-ho amb tots vosaltres durant la ruta d’enguany però malauradament no tindrà lloc. Una pena desprès de 5 edicions…

millor-tapa-2015

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.